loader
Foto

Galerie foto

TVR 1 şi TVR 2 şi-au scos primii aşi din mânecă la Vara pe val

Familia lui Mădălin Voicu şi trupa Proconsul, invitaţi aseară la TVR1, TVR 2, TVRi şi TVR+

 

Vara pe val a început cu veselie, muzică şi bună dispoziţie la TVR 1 şi TVR 2. Luni seară, de la ora 22.00, TVR 1 a avut ca invitaţi pe  Mădălin Voicu şi Carmen, soţia sa, Dan Helciug şi Jo dovedindu-se a fi două gazde care ştiu să antreneze publicul şi să încingă atmosfera. De la ora 23.00, trupa Proconsul a venit să susţină echipa TVR 2 în show-ul prezentat de Emil Mitrache şi Ovidiu Ianu. De altfel, întregile echipe ale „delfinilor” de la TVR 1 şi „rechinilor” de la TVR 2 au fost prezente pe plaja din Mamaia, oferind suport colegilor.

Deşi s-a lăsat cu greu convinsă să participe la Vara pe val, Carmen Voicu a mărturisit în final că s-a distrat copios pregătind cocktailuri şi dansând pentru a atrage simpatia şi voturile telespectatorilor pentru echipa „delfinilor”. Iar dacă băutura preparată de ea a ieşit mai bine decât cea a soţului său, Mădălin Voicu a impresionat publicul strâns pe plaja „Tan-Tan” printr-un rock‘n roll veritabil. Seara s-a încheiat cu dans pentru echipa TVR 1, iar Raluca Guslicov, după ce cu o seară în urmă intrase în pielea Shakirei, şi-a demonstrat din nou calităţile de excelentă dansatoare, urcând desculţă de-a dreptul pe barul din locaţie.

Nici TVR 2 nu s-a lăsat mai prejos şi a oferit publicului, de la ora 23.00, prima Palm Beach Party din acest sezon, apelând la întreg arsenalul: şampanie, confetti, tort, dans şi muzică bună. La petrecere invitaţi speciali au fost băieţii de la Proconsul, alături de trupa Rebel Cabaret din Ploieşti şi de finalistele concursului Miss Plaja. Atmosfera incendiară a petrecerii a fost întreţinută de DJ Adrian Şaguna şi DJ Marius Stoica.

Ca de obicei, totul a putut fi văzut şi pe TVR Internaţional, precum şi online, pe www.tvrplus.ro.

Până la petrecerea grecească, Dan Helciug ghiceşte în talpă şi-n mustaţă

Pentru seara de marţi, Dan Helciug şi colegii săi de echipă au pregătit o mare petrecere, la care telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi de la ora 22.00. Şi nu orice petrecere, ci una cu specific grecesc şi aromân, pentru promovarea căreia Ţăndărică însuşi aruncă fluturaşi din maşina sa decapotabilă!... Dar până atunci, în cadrul reality-show-ului de la ora 17.00, telespectatorii TVR 1 vor descoperi că Dan Helciug are şi talente de... ghicitor! Acesta şi-a oferit serviciile turiştilor de pe plaja din Mamaia, ghicindu-le în... talpă şi în mustaţă. Remuneraţia nu a fost deloc împovărătoare pentru clienţi, aceştia plătind în LIKE-uri pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

TVR 2 contraatacă printr-o petrecere sud-americană 100%

Dqacă echipa TVR 1 s-a gândit la un party cu specific balcanic, TVR 2 trece oceanul şi organizează, de la ora 23.00, o adevărată Petrecere Latino. Invitata serii este nimeni alta decât Renée Santana, cea mai recentă membră a echipei TVR 2 în această competiţie. Atmosfera specifică distracţiei de pe continentul sud-american va fi completată de un cabaret brazilian, oferit de trupa Rebel Cabaret.

 

***

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător va fi publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă ocupă câte o plajă din Mamaia şi încearcă să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Miza competiţiei TVR 1 – TVR 2 este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii vor fi recompensaţi pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea vor fi oferite de-a lungul celor şase săptămâni ale programului, atât în transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, cât şi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

7:50 Documentar 360°GEO

* Nomazii din Kârgâzstan (Nomades du Kirghizstan, Franţa-Germania, 2009) Redifuzare

*Cu piscuri atingând peste 7.000 de metri, masivul Tian Shan marchează frontiera dintre China şi Kârgâzstan. De câţiva ani, din cauza accelerării topirii gheţarilor, păstorii semi-nomazi care îşi urcă primăvara turmele pe păşunile alpine au tot mai multe probleme la traversarea cursurilor de apă, transformate în torenţi.

Realizator: Wolfgang Mertin

Redactor: Corina Feleagă

8:45 Teleshopping

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2