loader
Foto

Turneul final al Campionatelor Europene de Tenis de Masă, la TVR 2 și TVR HD

Meciul România-Portugalia, în direct, vineri, 15 septembrie, de la ora 14.00.

 

Cu trei titluri europene la activ, echipa feminină de tenis de masa a României vrea să schimbe argintul de acum doi ani, în aur la Campionatele Europene de la Luxemburg.

TVR 2 și TVR HD transmit vineri, 15 septembrie, în direct, de la ora 14.00, meciul susținut de tricolore împotriva Portugaliei. Comentator: Dragoș Cojocaru.

Turneul final al Campionatelor Europene de Tenis de Masă, feminin şi masculin, va fi transmis în direct, de la ora 14.00, pe TVR 2 și TVR HD.

Joi, echipa feminină de tenis de masa a României a parafat calificarea în sferturile de finală cu o victorie cu 3-1 în fața echipei gazdă, Luxemburg. Elizabeta Samara și Bernadette Szocs au adus puncte tricolorelor, iar România a încheiat neînvinsă faza grupelor.

Echipa feminină a României este formată din: Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu si Adina Diaconu. Antrenori: Viorel Filimon, Elena Sebe.

Echipa de băieți a României este formată din: Adrian Crișan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristian Pletea si Rares Sipos. Antrenori: Andrei Filimon, Ionuț Seni.

***

În perioada 13-17 septembrie, se desfășoară Campionatul European pe Echipe Seniori de la Luxemburg!

Semifinale – 16 septembrie, ora 11.00, 14.00 (feminin), ora 17.30 şi 20.00 (masculin)

Finala feminină– 17 septembrie, ora 15.00

Finala masculină – 17 septembrie, ora 23.30

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2