loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR 2 au văzut în direct la cinema spectacolul „The Infernal Comedy”, cu John Malkovich în rol de narator

 

Foto: TVR

Lucian Pîrvoiu („Ora de Ştiri”), Corina Dobre ( „Arena Leilor) şi Cătălin Heson („Moto Magia”) au venit luni seara la Grand Cinema Digiplex pentru a urmări la cinema, în transmisiune directă, spectacolul din cadrul Festivalului Enescu în care actorul american John Malkovich apare ca narator.

„The Infernal Comedy – Confesiunile unui ucigaș în serie” a adus pe scena Ateneului Român un actor cu multiple nominalizări la prestigioase premii internaționale de film – John Malkovich, şi o orchestră simfonică de renume internaţional – Wiener Akademie.

Concertul a fost urmat de proiecţia filmului „Noseland”, care-l are în distribuţie pe John Malkovich – un documentar despre lumea muzicii clasice şi a muzicienilor „vedete”, realizat la graniţa între ficţiune şi documentar, tratat în cheie umoristică şi, pe alocuri, auto-ironică.

Cinefilii şi melomanii dornici să vadă mult aşteptatul concert în direct la cinema au participat la concursul organizat pe pagina de Facebook TVR2 şi au avut şansa să câştige invitaţii la proiecţia concertului. Fotografiile pot fi descărcate de pe pagina de Facebook TVR 2 (www.facebook.com/fanTVR2).

TVR 2 şi Grand Cinema Digiplex au pregătit şi alte concursuri pentru iubitorii Festivalului „George Enescu”. Cei care doresc să vadă Festivalul „George Enescu” la cinema trebuie să urmărească pagina de Facebook TVR2, să participe la concursurile organizate în fiecare săptămână şi pot câştiga invitaţii la cele două proiecţii în cinema programate pentru perioada următoare în cadrul acestei campanii.

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 97

Redactor: Vlad Ţurcan

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 67

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2