loader
Foto

Galerie foto

Teatru, „iubire de supermarket” şi miniaturi la „Arte, carte şi capricii”

La „Arte, carte şi capricii” - î n această sâmbătă, de la ora 19.00, la TVR 2, TVR HD şi TVR+.

 

LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, de la ora 19.00, emisiunea “Arte, carte şi capricii” vă poartă în culisele teatrului şi pe urmele artei care s-a decis să apară în vitrinele spaţiilor comerciale. Veţi vedea cât de artistic poate fi un tatuaj şi vă va emoţiona la amintirea unui minunat muzician român. Veţi afla ce este “iubirea de supermarket” şi veţi plonja în universul magic al celor mai mici şi mai delicate desene şi picturi.

Aşadar, în această ediţie, Liana Stanciu aduce informaţii despre Festivalul Naţional de Teatru  - direct de la sursă. Este vorba de un interviu cu realizatoarea TVR Marina Constantinescu, directorul artistic al celei de-a 24-a ediţii a celui mai longeviv şi apreciat festival de teatru din România – Festivalul Naţional de Teatru - care a debutat vineri, 24 octombrie.

Şi pentru că în timp ce la TVR 2 telespectatorii urmăresc “Arte, carte şi capricii”, la Palatul Parlamentului se desfăşoară ce-a de-a 10-a ediţie a Balului caritabil anual organizat de asociaţia OvidiuRo, în emisiune va fi difuzat un interviu în exclusivitate cu Leslie Hawke, fondatoarea acestei asociaţii şi iniţiatoarea evenimentului.
Tot în această ediţie, vom afla despre arta din vitrine evidenţiată de proiectul “Art on Display” până în 26 octombrie şi vom participa la omagierea lui Richard Oschanitzky, la Muzeul Enescu, prin lansarea unui CD audio.

Acestea sunt numai câteva dintre subiectele ediţiei din această săptămână la “Arte, carte şi capricii” cu care sperăm că v-am convins că trebuie să o urmăriţi pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente şi informaţii din sfera culturală.

* Despre emisiune

Arte, carte şi capricii” este un magazin cultural urban care, din această toamnă, promovează şi reflectă viaţa artistică şi culturală din Bucureşti şi din ţară. În fiecare ediţie, invitaţii Lianei Stanciu sunt principalii protagonişti ai celor mai importante şi recente evenimente culturale.

Arte, carte şi capricii” este un magazin dinamic, divers şi interesant, puternic informativ, cu reportaje şi ştiri din lumea culturală, cu teme în dezbatere împreună cu invitaţi săptămânali, precum şi cu cele mai neaşteptate propuneri pentru petrecerea timpului liber.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


 

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2