loader
Foto

Tânăra care convinge parlamentarii ce legi să voteze, la “Drumul succesului”

Sâmbătă, 22 martie, de la ora 10.00, la TVR 2, Ema Pendiuc v-a invitat să o cunoașteți pe tânăra care la numai 23 de ani convinge parlamentarii să voteze legi pentru binele țării.

 

EMA PENDIUC
Drumul succesului

UPDATE: Ediția din 22 martie este disponibilă online pe TVR+

Emisiunea “Drumul succesului”a demonstrat clar că România nu duce lipsa de tineri de succes şi că ei sunt adevăratele modele demne de urmat.

Inventatori, olimpici, antreprenori sociali, campioni naţionali, voluntari cu experienţă, artişti talentaţi, cu toţii ne dau speranţă şi credinţa că viitorul este pe mâini bune. Iar dacă români extraordinari există, idei bune sunt cât cuprinde, atunci trebuia să existe cineva care să-i convingă pe decidenţii politici să le pună în practică.

Când auzim titulatura „specialist în politici publice” suntem tentaţi să ne imaginăm un funcţionar public afundat în teancurile de dosare aferente unei birocraţii înfloritoare. Este, aşadar, puţin probabil să ne ducă cu gândul la o domnişoară elegantă şi prin vorbă şi prin port, însă fermă şi directă atunci când situaţia o cere.

(w882) Raluca Sâ

Ema Pendiuc, iniţiatoarea şi prezentatoarea emisiunii “Drumul succesului”, vine cu o veste bună: „Ei bine, această domnişoară chiar există şi are doar 23 de ani. A adus laolaltă peste 100 de tineri care au participat la unica școală națională de vară pentru reconstrucția brandului României şi a creat împreună cu colegii ei de la Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile CARTA  ALBĂ a sectorului ONG, care se adresează clasei politice din România şi îi îndeamnă pe politicieni să ia în serios opiniile cetăţenilor acestei ţări şi să aibă un dialog concret cu societatea civilă. Iar acestea sunt doar două dintre realizările ei în calitate de specialist în relaţii publice. Numele ei este Raluca Sâmbotin.”

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

2:25 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2