loader
Foto

SuperLiga de Rugby la TVR 2 cu imagini inedite de la camera arbitru

Sâmbătă 23 mai, de la ora 11:00, la TVR 2 şi pe TVR+ a fost transmis în direct meciul de rugby dintre CSA Steaua Bucureşti şi CSM Olimpia Bucureşti.

 

UPDATE: Meciul este disponibil online pe TVR+.

Etapa a IX-a din SuperLigă a programat pe stadionul Ghencea disputa dintre Steaua Bucureşti şi CSM Olimpia Bucureşti, un derby în care militarii au pornit ca favoriţi, dar tigrii cu siguranţă au fos decişi să le dea o replică pe măsură.

Luând în calcul numai rezultatele din retur, Steaua a câştigat toate cele trei partide, una în fata liderului Timişoara Saracens, iar celelalte două cu punct bonus ofensiv, capitol la care roş-albaştrii sunt cea mai prolifica echipă din primul eşalon valoric.

CSM Olimpia Bucureşti ocupa, înainte de acest meci, poziţia a treia în clasamentul SuperLigii, iar acest loc îi asigură un joc în barajul de calificare în semifinale, cu ocupanta poziţiei a şasea, pe propriul teren.

La pauză, scorul a fost 23-22 în favoarea CSA Steaua Bucureşti. În final, victoria a fost de partea celor de la  CSM Olimpia Bucureşti. Rezultatul final: CSA Steaua Bucureşti-CSM Olimpia Bucureşti 23-42.

Comentatori : Dragoş Bocanaciu, Alex Roman

Producător: Mihai Dionise

4:30 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:20 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2