loader
Foto

Ştirile matinale ale lui Mihai Rădulescu la Vara pe val

Marţi, 16 iulie, de la 9.00

 

Pentru că nu poate sta nici pe malul mării fără să fie conectat la tot ce se întâmplă în jur şi pentru că nu este deloc egoist să ţină informaţiile numai pentru el, Mihai Radulescu aduce ştirile dimineţii în matinalul Vara pe val de la TVR 1, de luni până vineri, de la ora 9.00. Iată cu ce noutăţi a venit jurnalistul marţi dimineaţă:

Rumoare mare pe plajă, în cluburi, pe terase, peste tot... Toate fetele de peste 1,75 m şi cu dimensiunile 90-60-90 vorbesc, şuşotesc şi se întreabă acelaşi lucru: „Dacă, Doamne fereşte, i se întâmplă ceva?”. Întrebarea noastră a fost: „Cui, Doamne fereşte, să i se întâmple ceva?” Şi am aflat: regele neîncoronat al litoralului, Radu Mazăre, s-a apucat de un nou sport periculos – fly-boarding! Fetele, pe drept cuvânt, sunt îngrijorate – dacă îşi suceste o gleznă, cine le mai scoate diseară în club?

Surse foarte sigure ne informează că Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea se află în acelaşi timp cu aceasta pe litoral. Telespectatorii îngrijoraţi o sfătuiesc pe aceasta să-şi schimbe neapărat costumul de baie cu care a făcut o şedinţă foto pe plajă. Costumul este roşu cu buline albe şi a fost la modă ANUL TRECUT! După cum stiţi, Marcel Toader este considerat un arbitru al eleganţei şi ar face probabil un atac de cord dacă ar afla că fosta lui soţie a purtat un costum de baie care a fost la modă ANUL TRECUT. Nimeni, nici o persoană care a respirat în aceeaşi încăpere cu domnul Toader nu are voie să poarte lucruri ce au fost la modă anul trecut. Gabriela, dacă l-ai iubit vreodată, schimbă costumul!

Daciana Sârbu şi soţul ei, premierul Victor Ponta au participat zilele trecute la un superconcert susţinut de Smiley pe litoral. Gurile rele spun că nu au venit atât pentru muzică şi spectacol, cât pentru a vedea cu ochii lor o faţă zâmbitoare în România – Smiley! Noi am mai găsit o soluţie pentru a obţine mai multe feţe zâmbitoare: vom împărţi pe plajă mai multe premii de la prietenii noştri de la Murfatlar. Cu un pahar de rozé în mână, pe plajă... cum să nu zâmbeşti?

3:25 Familia Borgia (R)

Serial * Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.4

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Dramă istorică.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

(Reluare)

4:25 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

Dive ale Televiziunii Române, legende și artiști iubiți la ”Drag de România mea!”

Cel de-al 12-lea sezon din... ”Drag de România mea!” a continuat duminică, 14 aprilie, la TVR2, de la ora 15:00.  

 

#tvr2