loader
Foto

Stephan Pelger şi Proconsul, invitaţi la Se zice că...

În ultima ediţie din acest sezon a emisiunii, Ioana, Sonia, Nuami şi Flori află cum... zâmbesc ochii, ce pregăteşte Iuliana Marciuc pentru Revelionul TVR 1, iar „Stăpâna inelelor” acordă alte două inele. Toate, de la ora 17.10, la TVR 1 şi TVR+.

 

FLORINA Constantinescu
Nuami Dinescu
Sonia Argint Ionescu
Se zice că...

Ultima ediţie Se zice că... din acest sezon aduce în platoul TVR invitaţi unul şi unul. Moda, muzica românească de calitate, atmosfera de sărbătoare şi discuţiile pe teme de sănătate îşi găsesc locul şi în această ediţie a emisiunii moderate de Flori, Nuami, Ioana şi Sonia. Şi în această zi, Se zice că... poate fi urmărită de la ora 17.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

E român, dar prezintă umăr la umăr cu Hugo Boss, Rena Lange, Joop sau Jil Sander. Are importante premii internaţionale, iar brandul său s-a impus pe piaţa fashion din România. Stephan Pelger vine la Se zice că... să ne spună ce se poartă de Revelion. „Niciodată nu există un «prea mult» când este vorba de creaţie, secretul însă este combinarea pieselor vestimentare în aşa fel încât să reprezinte şi personalitatea purtătoarei, dar şi linia dată de designer”, este de părere creatorul de modă.

Prima trupă din România care câştiga trofeul „Cerbul de Aur”, Proconsul încheie, din punct de vedere muzical, primul sezon Se zice că... Bodo şi colegii săi aduc cea mai recentă baladă ce le poartă semnătura, „Din nou”, conştienţi fiind că baladele Proconsul ajung întotdeauna la inimile ascultătorilor.

Dr. Miruna Nicolae, medic primar oftalmologie, vine să demonteze mituri privind miopia, dar şi să prezinte cea mai nouă metodă de corecţie a acesteia, tehnica ReLEX SMILE.

Şi tot în această ultimă ediţie Se zice că..., actorul Vlad Zamfirescu, fiul celebrului Florin Zamfirescu, ne dă argumente pentru a urmări, luni seară, la TVR 2, piesa „Spitalul special”, deţinătoarea premiului UNITER pentru cea mai bună piesă în anul 1993. Iar Iuliana Marciuc, aflată în plină desfăşurare a înregistrărilor pentru programul de Revelion TVR 1 din acest an, ne oferă şansa să tragem cu ochiul în Studioul 3 al Televiziunii Române, unde au loc filmările.

Ca de obicei, miercurea, „Stăpâna inelelor” Luminiţa Luca aduce cinci evenimente în atenţia telespectatorilor emisiunii. În ediţia din 17 decembrie – acţiunile caritabile ale Iulianei Tudor, relaţia lui Silviu Prigoană cu cei doi băieţi pe care îi are cu Adriana Bahmuţeanu, Crăciunul copilăriei lui Nuami Dinescu, pasiunea Simonei Gherghe pentru muzica populară şi lupta Xoniei cu kilogramele. Cui va oferi ea inelul de argint şi spre cine va pleca cel de plastic vom afla urmărind ediţia de astăzi Se zice că...

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2