loader
Foto

Galerie foto

Stela Popescu, Adda, Tudor Turcu şi Vizi Imre „debutanţi” la TVR

În emisiunea „Duelul pianelor” – duminica aceasta, de la ora 15.30,  la TVR 2

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Stela Popescu, Adda, Tudor Turcu şi Vizi Imre participă, în premieră, la cel mai amuzant program muzical duminical: „Duelul pianelor”. Ei vor fi alături de gazdele emisiunii: Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache - într-o ediţie în care vor fi susţinuţi şi prezentaţi alţi doi mici artişti în devenire: Angel Ionce şi Vanessa Iliescu. Pentru ei, echipele conduse de Paula şi Ovi se vor „război” pentru a obţine cât mai multe puncte şi pentru a-şi califica, în acest mod, protejatul în Gala Finală.

Din emisiune nu vor lipsi bandul emisiunii, The Twins, Tonny şi Valera şi celebrul Nicu Patoi, iar probele tradiţionale vor reaminti piese celebre interpretate de trupa Taxi, Ştefan Bănică, Toto Cutugno... Surpriza ediţiei va fi jocul de leapşa transformat - în care Adrian Enache (nu, nu va alerga prin studio)  îi va provoca la găsirea unor rime contra-cronometru. Va fi o „leapşa pe versuri” în care echipele, alternativ, pe ritmul band-ului, trebuie să inventeze versuri care sa rimeze cu versul anterior al echipei adverse - iar dacă nu mai găseşte rime, pierde.

Iar după ce a fost testată imaginaţia şi spontaneitatea, concurenţii vor fi nevoiţi, pentru proba „Cântate-n creion” să demonstreze patru lucruri: că ştiu să cânte, să deseneze, că au cultură muzicală şi o memorie cât mai bună.

Juratul Mihai Pocorschi va avea ultimul cuvânt de spus la stabilirea clasamentului final al ediţiei şi, pentru ca nimeni să nu fie supărat, va oferi celor doi mici artişti cadouri legate de viitoarea lor carieră muzicală.

 

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 70

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2