loader
Foto

Sezonul XIV din „CSI: Crime şi Investigaţii”, la final

În această săptămână, urmăriţi la TVR 2 şi la TVR HD ultimele episoade din cel de-al XIV-lea sezon şi primul episod din sezonul XV. De la ora 23.00, de luni până vineri.

 

Las Vegasul, tărâmul făgăduinţei pentru unii, loc al pierzaniei pentru alţii, i-a atras întotdeauna pe oportunişti şi pe naivi. Numărul mare de vizitatori atrage şi un număr mare de infractori, de toate condiţiile, care-şi imaginează că pot scăpa nepedepsiţi într-un oraş aflat în continuă mişcare. Însă unitatea de criminalistică a poliţiei are parte de cea mai bună şi eclectică echipă de detectivi, care beneficiază de cele sofisticate echipamente pentru rezolvarea unor cazuri extrem de complicate.

Episodul 19: „The Fallen” (luni, 28 august, ora 23:00)

Furios pe forţele de poliţie, adolescentul Mark Powell începe să împuşte oamenii din sediul principal al Poliţiei din Las Vegas. El îi ia ostatici pe D.B. Russel şi pe una dintre victimele atacului său. Russel îi povesteşte atacatorului despre relaţia complicată pe care el o are cu fiul său, încercând să-l convingă pe atacator să se predea. Dar în momentul în care Mark vrea să-i dea arma lui Russel, intervine poliţia, iar planurile se dau peste cap.

(w882) the-fallen

Episodul 20: „Consumed” (marţi, 29 august, ora 23:00)

Owen Linder încearcă să-i convingă pe criminaliştii Nick şi Greg că un canibal l-a muşcat de picior. Dependent de narcotice, Owen nu este crezut de cei doi, crezând că el delirează; dar pe străzile Las Vegasului este găsit trupul unei femei care prezintă aceleaşi răni ca cele descrise de Owen.

Învestigaţiile celor doi criminalişti îi duc la un club specializat în „cine macabre”.

(w882) consumed-2

Episodul 21: „Kitty” (miercuri, 30 august, ora 23:10)

Agenta FBI Avery Ryan, specializată în crime în infracţiuni online, este chemată de echipa de criminalişti din Las Vegas să ajute la investigarea morţii soţiei unui patron de cazino, descoperită pe un platoul de filmare a unei producţii snuff (film în care actorul/protagonistul chiar ucide pe cineva).

Cele două echipe îşi dau seama că acest caz trebuie privit din două unghiuri: există un criminal în serie şi un criminal profesionist, care trebuie prinşi cât mai repede.

(w882) kitty-1_66

Episodul 22: „Dead in his tracks” (joi, 31 august, ora 23:10)

Combs, şeriful unui oraş din deşertul statului Nevada, le arată echipei de criminalişti cadavrul unui afacerist din Texas, originar din Nevada, care se întorsese pentru a recupera banii dintr-un jaf de acum 25 de ani.

Când era copil, afaceristul şi un prieten de-al său au descoperit ascunzătoarea în care hoţii şi-au ascuns banii.  Criminaliştii încep să lucreze cu fostul poliţist Sam Bishop, care n-a încetat niciodată să lucreze la acest caz.

(w882) dead-in-hi

Episodul 1, sezonul 15: „The CSI Effect” (vineri, 1 septembrie, ora 23:00)

Russell şi Finlay anchetează cazul unui vechi criminal în serie din Seattle, când câteva crime la parcă trase la indigo au loc în Las Vegas...

(w882) the csi ef

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba spaniola

Producator: Sinziana Milosoiu

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)
 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2