loader
Foto

Managerul de noapte

Luni - Joi, ora 22.10, 23.00

 

Din 19 februarie.   

THE NIGHT MANAGER - Marea Britanie, 2016

Regia: Susanne Bier

Cu: Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman, David Harewood, Tom Hollander

*3 premii Globul de Aur (actor în rol principal-Tom Hiddleston, actor în rol secundar-Hugh Laurie, actriţă în rol secundar-Olivia Colman) *2 premii Emmy (pentru regie şi coloană sonoră) şi alte 10 nominalizări


Thriller, ecranizare a romanului omonim de John Le Carré. Jonathan Pine, fost soldat în armata britanică, se refugiază de propriii demoni într-un hotel de lux din Elveţia, unde lucrează ca manager de noapte, până când, racolat de o agentă MI6, acceptă să se implice în lupta împotriva forţelor răului-o alianţă malefică între comunitatea serviciilor de informaţii şi traficanţii de arme. Pentru a se infiltra în cercul dealerului de arme mortale Richard Roper, Pine trebuie să devină el însuși un criminal. Pătrundem astfel în culisele de la Whitehall şi din Washington, urmându-l pe Jonathan Pine în misiunea sa, din Cornwall în Quebec, prin jungla din Panama şi în Caraibe, mereu în căutarea celui mai vânat om din lume.

13:00 Azi pentru maine

Sezon Nou

* Sistemul scolar românesc îsi caută de 30 de ani o identitate. Reforme peste reforme, modificări de reforme, reveniri, experimente, încercări. S-au făcut studii mai mult s-au mai putin serioase, s-au încercat tot felul de solutii.

În realitate, sistemul de învătământ mosteneste în bună măsură zestrea celor 45 de ani de comunism. Elitele sale au fost atunci eliminate. Au rămas profesori buni peste tot, au existat în continuare si scoli mai bune, si licee, șsi universităti, dar toate acestea functionau mai degrabă inertial, nicidecum ca o consecintă a unor politici coerente si care să încurajeze performanta. Profesorii șsi părintii de astăzi sunt în mare măsură elevii de atunci, cei care culegeau recoltele, care învătau cu suplinitori de multe ori fără bacalaureat, în frig si/sau la lumânare.

*Episodul 2

Realizator Constantin Lupescu

Producător Alexandru Munteanu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:00 Reţeaua de idoli (R)

Producător: Irina Păcurariu

(Reluare)

 

#tvr2