DR. HOUSE - sezonul VI, la TVR 1

Din 29 iunie, telespectatorii TVR 1 se reîntâlnesc cu cel mai ursuz, dar şi cel mai bun medic diagnostician, de luni până joi, de la ora 21.00.

Dr. House
Dr. House

Serialul cu peste 40 de premii internaţionale, printre care 2 Globuri de Aur, revine în această vară la TVR 1 cu sezonul VI.

Gregory House ar fi cu siguranţă cel mai teribil coşmar al oricărui pacient, dacă nu ar fi posesorul unui intelect aparent infailibil, după cum el însuşi mărturiseşte: “I’m almost always eventually right...”.

Internat într-un sanatoriu din cauza halucinaţiilor provocate de Vicodin, House e la un pas să-şi piardă dreptul de a profesa. Salvat în cele din urmă de propria-i raţiune, el se va întoarce la spital şi la celebrele lui diagnostice. Dar asta nu înseamnă că relaţiile cu pacienţii şi colegii sunt mai puţin dificile, în special cea cu directoarea spitalului, Lisa Cuddy.

Primul episod dintre cele 22 ale sezonului, difuzat la TVR 1 luni, 29 iunie, de la ora 21.00, îl găseşte pe House la Mayfield Psychiatric Hospital, alături de Alvie, colegul lui de salon, cu care plănuieşte să-l şantajeze pe Dr. Darryl Nolan, medicul său curant. Acesta din urmă acceptase să scrie o recomandare de a-l repune pe House în drepturile profesionale, dacă şi el este de acord să continue tratamentul. Încercarea de şantaj eşuează însă, cu urmări dramatice, astfel că House este nevoit să accepte că are nevoie de ajutor...

(w640) Dr. House