loader
Foto

BURLACII

SÂMBĂTĂ - ORA 12.00

 

Distribuţia: Mihai Călin, Marius Rizea, Rozi şi Rabă, Ileana lazariuc, Ioan Andrei Ionescu, Radu Zetu, Maria Roman, Liliana Pană, Costică Drăgănescu, Constantin Florescu.

Invitat special Nicu Constantin.

Scenariul: Ioana Vicol, Cătălin Fernoagă, Cristi Dumitru, după o idee de George Ciubotaru.

Regia Vali Hotea

Realizator Bogdan Ghiţulescu. Producător Iuliana Marciuc

*Comedie. Mişu (Mihai Călin) este proaspăt promovat în funcţia de producător TV. În urma mutării din casa în care a locuit 15 ani cu unchiul şi mătuşa sa (Rozi şi Rabă) destinul lui Mişu se complică din cauza noii sale vecine Cerasella (Ileana lazariuc)

Conflictul este întreţinut permanent de prietenii săi burlaci: Mutu(Marius Rizea) Cami(Liliana Pană) şi Armand(Ioan Andrei Ionescu)

Telespectatorul va avea ocazia de a trage cu ochiul în culisele TVR prin intermediul emisiunii produse de Mişu.

20:00 Puternici, impreuna

* Redifuzare

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Invitat:

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

 

#tvr2