loader
Foto

Altcineva

SOMEONE ELSE - Marea Britanie, 2006

 

Regia Col Spector

Cu: Stephen Mangan, Susan Lynch, Lara Belmont

Comedie. În timpul rămas după terminarea orelor de lucru la studioul foto unde este angajat, tânărul David se ’’concentrează’’ asupra vieţii sale amoroase, oscilând între agreabila lui iubită Lisa şi atrăgătoarea, dar mult mai capricioasa Nina. Decizia pe care o are de luat este foarte dificilă şi importantă, dar alegerea se dovedeşte a fi una complet greşită, astfel că le pierde pe ambele femei şi este nevoit să ia totul de la capăt.

7:00 Generaţia Fit

Redifuzare

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

7:30 România…în bucate (R)

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)

 

#tvr2