loader
Foto

Semifinalele Campionatelor Europene de Tenis de Masă, la TVR 2 și TVR HD

Echipa României a învins reprezentativa Rusiei, sâmbătă, cu 3 la 1.

 

TVR 2 și TVR HD au transmis sâmbătă, în direct, de la ora 11.00, respectiv de la ora 14.00, semifinalele Campionatelor Europene de Tenis de Masă, feminin şi masculin. Partidele au fost comentate de Dragoş Cojocaru.

De la ora 11.00, telespectatorii TVR au putut urmări meciul Germania - Olanda.

Partida România – Rusia s-a jucat de la ora 14.00. Cu trei titluri europene la activ, echipa feminină de tenis de masa a României vrea să schimbe argintul de acum doi ani, în aur la Campionatele Europene de la Luxemburg.

În perioada 13-17 septembrie, se desfășoară Campionatul European pe Echipe Seniori de la Luxemburg. Echipa feminină a României este formată din: Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu si Adina Diaconu. Antrenori: Viorel Filimon, Elena Sebe.

Echipa de băieți este formată din: Adrian Crișan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs, Cristian Pletea si Rares Sipos. Antrenori: Andrei Filimon, Ionut Seni.

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:55 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2