loader
Foto

„Se zice că....” , împreună cu Lavinia Pârva şi Cătălin Crişan pe TVR 1

Pe 27 octombrie ne-am întâlnit cu vedetele Lavinia Pârva şi Cătălin Crişan, iar gazdele emisiunii v-au prezentat noi modalităţi de a petrece timpul liber, cât şi ultimele noutaţi despre chirurgia estetică cu laser.  De la  17:10, la TVR 1 şi TVR+.

 

Sonia Argint Ionescu
Nuami Dinescu
FLORINA Constantinescu
Se zice că...

UPDATE: Ediţia este disponibilă pe TVR+

A fost Misss Timişoara şi Miss Litoral, a prezentat numeroase colecţii de modă şi a lansat câteva din hiturile care ne-au ţinut companie de-a lungul verilor. Vorbim despre Lavinia Pârva, primul invitat care a intrat în platoul emisiunii de astăzi. Lavinia a vorbit cu cele patru gazde ale „Se zice că...”, iar la final ne-a cântat una dintre cele mai noi piese.

Cum pe 27 octombrie am sărbătorit Sfântul Dimitrie cel Nou,  Nuami, Sonia, Flori şi Ioana ne-au amintit de superstiţiile şi tradiţiile din această zi. „În această zi, în multe zone ale ţării, sunt aprinse focuri care protejează, purifică şi înlesnesc căsătoria, cunoscute în popor şi ca Focul lui Samedru. Focul, cu rol purificator şi protector, apără împotriva relelor, a necazurilor şi ţine departe de om şi gospodăria lui fiarele pădurii. Totodată, se crede că la aceste focuri vin şi morţii să se încălzească”, ne-a spus Flori.

Dacă nu mai ştiţi cum să vă petreceţi timpul liber, Sonia vă propune Escape Rooms – un joc pentru adulţi plin de adrenalină. „Într-o cameră, care aminteşte de o baracă militară, scenariul spune că ai 60 de minute pentru a dezamorsa o bombă. Aşadar, te duci cu prietenii, te încuie cineva într-o camera şi tu trebuie să găseşti soluţii pentru ca bomba de lângă tine să nu expodeze”, ne-a povestit Sonia.

„Se zice că destinul l-a legat iremediabil de mare şi ca marele regret al lui este că s-a îndrăgostit şi s-a grăbit în a lua decizii”, îl descrie Ioana pe Cătălin Crişan. Astăzi am aflat dacă într-adevăr artistul se mai simte legat de mare şi am aflat care-i sunt cele mai mari regrete. Tot în ediţia de luni, cele patru gazde l-au adus în platoul emisiunii pe Lucian Stoian, campionul naţional  şi european la acrobaţii cu... blatul de pizza. Direct la Cluj, Lucian a venit la „Se zice că...” şi a pregătit în direct o pizza cu miere,  nuci, smochine sau prune uscate.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


21:00 Cursa prin istorie

*Povesti si secrete pe Podul Mogosoaiei Sezon Nou

* Secretele Muzeului Antipa

Printr-un joc de cautare de comori la Muzeul de istorie naturala Grigore Antipa, Adriana Irimescu, insotita de elevi, descopera povestea prieteniei dintre Grigore Antipa si Emil Racovita, dar si alte secrete ale muzeului.

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2