loader
Foto

Galerie foto

Sărbătorim Ziua Naţională „În curtea bunicilor”

Duminică, 1 decembrie, de la ora 10:10, copiii Grupului „Muguri de anin” din Aninoasa ne-au învăţat cum se fac ţesăturile, dar şi cum se joacă româneşte.

 

ALEXANDRINA HALIC
CRISTIAN MITESCU
MARIANA SINCA
În curtea bunicilor

Ediția de duminică, 1 decembrie, este disponibilă pe TVR+

Bunicul şi Bunica au răspuns la orice întrebare pusă de nepoţii lor, dar şi de copiii de pretutindeni. Împreună cu vecina lor, Madame Geamantan, dar si cu „copiii-detectivi”, călătorim în cele mai diverse locuri. Şi după cum prea bine ştiţi, joaca este metoda cea mai bună de a învăţa cum se fac lucrurile.

Pe 1 decembrie, în curtea bunicilor, vom sărbători Ziua României. Invitat va fi Grupul „Muguri de anin” din Aninoasa, judetul Dâmboviţa. Copiii ne vor învăţa cum se scarmănă lâna, cum se lucrează la gherghef, răşchitor sau vârtelniţă, iar apoi vor face steguleţe tricolore din diferite materiale. Vom învăţa cum se fac ţesăturile şi pâinea, dar şi cum se joacă româneşte.

Dacă vreţi să sărbătoriţi alături de noi ziua de 1 Decembrie, vă aşteptăm şi pe voi „În curtea bunicilor”, unde nu vor lipsi surprizele!

Emisiunea „În curtea bunicilor” a primit anul acesta, din partea Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) premiul pentru cea mai bună emisiune pentru copii.

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:55 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2