loader
Foto

Galerie foto

Sărbătoarea Muzicii

Vineri, 21 iunie, de la ora 16.25, la TVR 2

 

„Keep calm and celebrate music - from Bucharest with love" – TVR 2 vă invită vineri, 21 iunie, de la ora 16.25, într-o incursiune în viaţa muzicală stradală a oraşului.

„La invitaţia televiziunii Turkish Radio Television - TRT Music Channel, sub sloganul „Listen to the music in the street!”, am realizat un material de 30 de minute, reprezentând contribuţia Televiziunii Române la celebrarea (în Turcia) a celei de-a treia ediţii a Zilei Mondiale a Muzicii, eveniment difuzat în toată Europa în 21 iunie a.c., prin reţeaua de televiziune EBU”, spune Bogdana Pascal, producătorul acestui material.

Materialul realizat de echipa TVR prezintă artişti de diferite genuri (Formaţia Anton Pann, FreeStay, Fernando Mihalache, Karpov not Kasparov) în reprezentaţii stradale, punând în valoare clădiri şi frumuseţi naturale din Bucureşti (Muzeul Satului, Ateneul Român, Centrul Vechi, Parcul Cişmigiu).

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Educatie financiara

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2