loader
Foto

Galerie foto

Sănătate cu de toate: terapia prin plutire

Duminică, 21 octombrie, de la ora 12:30, vă invităm să urmăriţi pe TVR 2, o ediţie dedicată unor terapii mai puţin obişnuite: terapia îmbibată de arome şi terapia prin plutire.  

 

O reţetă simplă, cu ingrediente puţine, sănătoase şi uşor de procurat este cu adevărat de apreciat şi reţinut. Dacă nu ştiţi cum să faceţi conserve fără aditivi periculoşi care vă pot face rău, găsiţi câteva sfaturi în ediţia de duminică. Mai ales că este cel mai bun moment să punem în ordine cămară înainte să vină iarna.

Pentru cei dintre dumneavoastră care s-au decis să treacă la o dietă vegană, dar şi pentru cei care au nevoie de idei proaspete cu care să îşi surprindă apropiaţii, vă sugerăm să încercaţi o supă vegană de sfeclă. Aflaţi în această ediţie cum se prepară şi ce beneficii are.

Realizatorii emisiunii ne propun de această dată două terapii, pe care poate nu le-aţi încercat până acum: terapia îmbibată de arome şi terapia prin plutire.

Rostul acestor terapii este relaxarea, recuperarea după momente mai dificile, dar şi creşterea capacităţii de concentrare şi a rezistenţei minţii şi corpului la stres.

Descoperiţi o mulţime de alte teme interesante legate de alimentaţie, reţete şi idei pentru păstrarea unui stil de viaţă sănătos, urmărind toate ediţiile emisiunii „Sănătate cu de toate”.

Vă aşteptăm cu bucurie duminică!

 

 

Prezintă: Bogdan Ghiţulescu

Jurnalist tv: Ana Maria Mindu

Producători: Larisa Avram şi Bogdan Ghiţulescu

 

 

 

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2