loader
Foto

Galerie foto

Sâmbătă, TVR 2 a programat trei filme cu trei bărbaţi deosebiţi

Este vorba de Geo Costiniu (in memoriam), Keanu Reeves şi Colin Firth

 

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.10, telespectatorii pot urmări, in memoriam Geo Costiniu, unul dintre filmele în care îndrăgitul actor a jucat rolurile principale. Este vorba de Septembrie, realizat în 1978, având regia semnată de Timotei Ursu. Geo Costiniu joacă rolul lui Vali, un tânăr din Braşov care este suspectat de autorităţi în cazul unor furturi. Pentru a face rost de un alibi, Vali fură o motocicletă cu care vrea să ajungă la Bucureşti, la tatăl lui. Numai că pe drum o cunoaşte pe frumoasa Anişoara (interpretată de Anda Onesa), căreia îi propune o escapadă la mare.

De la ora 21.10, TVR 2 îi aduce pe Keanu Reeves şi Diane Lane în Provocarea (HARD BALL - SUA, 2001), film care a fost nominalizat în 2002 la Black Reel Awards pentru cea mai bună coloană sonoră.

Conor O'Neill este un tânăr inteligent şi educat, al cărui viitor promiţător a fost distrus de dependenţa de jocurile de noroc, de alcool şi de hărţuiala permanentă a cămătarilor. Disperat să facă rost de bani, el acceptă să-i ţină locul unui prieten ca antrenor al unei echipe de baseball din Liga Juniorilor, într-un cartier cu probleme din Chicago. Implicarea într-o competiţie reală, ambiţia copiilor marginalizaţi şi, nu în ultimul rând, întâlnirea cu frumoasa lor profesoară îl motivează pe Conor să încerce să-şi schimbe viaţa.

Ultimul film al serii, de la ora 23.10, este un thriller celebru, deţinător al premiului BAFTA în 2005. Este vorba de Trauma (TRAUMA – SUA, 2004), cu Colin Firth şi Mena Suvari în rolurile principale.

După un accident de maşină în care îi moare soţia, Ben încearcă să-şi refacă viaţa împrietenindu-se cu tânăra şi frumoasa lui vecină Charlotte. Dar, urmărit de imaginea soţiei dispărute, el începe să nu mai facă distincţia între realitate şi fantezie.

 

11:00 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian Vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2