loader
Foto

Galerie foto

Un nou concurs ”Câștigă o carte, Câștigă România”

Fanii „Câștigă România!” se vor bucura în perioada 17 septembrie - 31 decembrie 2018 de un nou concurs pe pagina de Facebook. Premiul, o lucrare excepțională: „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA”.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

„Câştigă România!” revine în forță la TVR 2, cu un show antrenant şi mai multe șanse la premii! Din 17 septembrie, de la ora 20.00, Virgil Ianţu a dat startul celui de-al patrulea sezon al singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră iar prietenii virtuali se pot bucura și de un nou concurs pe pe pagina de Facebook „Câștigă România!”. Concursul ”Câștigă o carte, Câștigă România”, revine și în cel de-al patrulea sezon și se va desfăşura în perioada 17 septembrie - 31 decembrie 2018.

În Anul Centenarului, premiul oferit telespectatorilor pasionați de cultură generală va fi o lucrare: „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA” – o ediție care a văzut lumina tiparului cu prilejul apropiatului Centenar al Marii Uniri a Românilor, eveniment pe care poporul roman l-a asteptat, pentru care a suferit, a lucrat si a luptat atatea veacuri si pe care l-a realizat cu atatea jertfe.

(oar_w460)

În perioada 17 septembrie - 31 decembrie 2018, pe pagina de Facebook ”Câștigă România!” (www.facebook.com/castigaromania) va fi anunțat un concurs prin care fanii paginii, care distribuie clipurile zilnice de promovare a emisiunii și răspund la întrebarea ”Din ce localitate urmăresc emisiunea difuzată la TVR2 și TVRHD?”, pot câștiga cartea „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA”, oferită de Editura Litera. Zilnic, de luni până joi (în zilele de difuzare ale emisiunii Câștigă România), pe pagina de facebook Câștigă România va fi afișat un clip de promovare a următoarei ediții a emisiunii. Participanții trebuie să distribuie postarea respectivă pe pagina lor personală de Facebook și să răspundă într-un comentariu la întrebarea ”Din ce localitate urmăresc emisiunea?”, până a doua zi, la ora 20:00. În fiecare zi, de luni până joi, va fi desemnat câte un câștigător, prin tragere la sorţi, folosind site-ul www.woobox.com.  Câștigătorul volumului „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA” va fi anunțat tot pe pagina de Facebook a emisiunii.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume, adresă, număr de telefon) la adresa de email: castiga.romania@tvr.ro. Premiile nu pot fi convertite în bani.

(oar_w460)

REGULAMENTUL concursului ”Câștigă o carte, Câștigă România” - AICI

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2