loader
Foto

REPRIZA A TREIA SE ÎNTOARCE la TVR

Din 7 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de cea mai veche și respectată emisiune a fotbalui românesc.

 

REPRIZA A TREIA

Vestea bună pentru microbiști este că REPRIZA A TREIA se întoarce la Televiziunea Română. Din 7 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de cea mai veche și respectată emisiune a fotbalui românesc: REPRIZA A TREIA.

Pentru aproximativ două ore, telespectatorii vor pune sub lupă fotbalul alături de moderatorul Emanuel Terzian (Manolo) și de invitații sai, personalitati  si experti din lumea sportului cu balonul rotund.

Cu ajutorul tehnogiei din cel mai modern studio al Televiziunii Române, Studioul 2, experimentatul jurnalist și comentator sportiv va analiza cele mai importante faze din meciurile fiecarei etape ale sezonului Ligii 1 și va devoala controversele fiecarei faze.

„REPRIZA A TREIA este un brand uriaș în România și sperăm ca noi, noua echipă, să ne ridicăm la înățimea așteptărilor. Sperăm ca la REPRIZA A TREIA fotbalul să devină mai ușor de înțeles. Ne-am bucura dacă microbiștii care au ratat un meci vor căuta să afle de la noi toate amănuntele”, a spus Emanuel Terzian.

În fiecare marți, de la ora 21.00 telespectatorii TVR 2 si TVR HD vor afla cine este „Cel mai inspirat antrenor”, „Cel mai bun jucător al etapei”, dar și așteptările specialiștilor de la meciurile etapei următoare.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

Globalizarea: riscuri şi beneficii (GLOBAL US Magazin despre globalizare, Germania, 2024) PREMIERĂ

Programul-magazin tratează problemele lumii contemporane inter-conectate, cu focus pe sintagma „local este global” şi vice-versa, şi arată cum se adaptează oamenii la oportunităţile şi la riscurile globalizării.

Episodul 98

Redactor: Corina Feleagă

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2