loader
Foto

Galerie foto

Regatul sălbatic: Codrul Secular Slătioara

Sâmbătă, 11 august, de la ora 16:10, TVR 2 v-a propus o nouă călătorie în "Regatul sălbatic". De această dată, am explorat Rezervația Naturală Codrul Secular Slătioara.

 

Codrul Secular Slătioara este o rezervație forestieră, cu o suprafață de peste 1064 de hectare, situată în versantul estic al Masivului Rarău între 790 și 1353 de metri altitudine.

Așezat pe trei culmi mari paralele – Bâtca Neagră, Bâtca cu Plai și Bâtca Lesei – desprinse din Muntele Todirescu, Codrul Secular Slătioara face cumpăna de ape între bazinele râurilor Bistrița și Moldova.

Pădurea Seculară Slătioara este considerată a fi virgină și cvasivirgină, cu exemplare bătrâne de arbori și vegetație ierboasă montană bogată, ce atestă vechimea ei. În ansamblul său, acest codru este un vestigiu ce dă o imagine a ceea ce au fost în trecut codrii Moldovei.

Dacă aveţi condiţie fizică bună, dorinţă de a explora şi respect pentru natură, Rezervația Naturală Codrul Secular Slătioara este cel mai bun loc pe care îl puteţi alege.

 

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)
 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2