loader
Foto

Paula Seling a trecut de la muzică, la rugby

Imagini inedite duminica aceasta, la „Duelul pianelor” - de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD, într-o nouă ediţie cu Anca Ţurcaşiu, Cezar Ouatu, Manuela Hărăbor şi Radu Tudor.

 

Duelul pianelor

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Duminica trecută, cea de-a doua ediţie a emisiunii „Duelul pianelor” a fost câştigată de Ovi, aşa că acesta a avut ocazia să-şi ia revanşa în faţa Paulei. Şi pentru că artista îl provocase să petreacă o zi la stână în rolul unui cioban, acum Ovi a provocat-o pe Paula să petreacă o zi pe terenul de rugby, să se antreneze cu echipa şi să joace o partidă cu balonul oval, ca un adevărat profesionist.

Aşa că şi a Paula s-a echipat, a intrat cu curaj pe teren şi a urmat indicaţiile noilor săi colegi de echipa de rugby CSA „STEAUA BUCUREŞTI”. Cum s-a descurcat Paula cu flotările şi antrenamentul, cu formarea grămezii şi cu restul fazelor de pe teren – dar şi ce surpriză le-a făcut Paula jucătorilor - puteţi afla în această duminică, de la ora 16.00, la TVR 2.

În această săptămână va fi o nouă ediţie în care Paula şi Ovi vor continua “duelul” lor muzical - arbitraţi de Adrian Enache şi ajutaţi de noi artişti. Alături de ei vor fi în studio Anca Ţurcaşiu, Cezar Ouatu, Manuela Hărăbor şi Radu Tudor – care vor intra cu forţe proaspete în „Duelul Pianelor”.

Va fi o luptă acerbă, în care dificultatea probelor va creşte. În plus, Paula şi Cezar vor interpreta într-o variantă inedită piesa "Lasă-mă papa la mare" a trupei Andre, iar Ovi şi Anca Ţurcaşiu, vecina lui de la Corbeanca , vor cânta piesa interzisă de regimul comunist compusa de Henry Mălineanu "Ce cauţi tu în viaţa mea".

Deocamdată, scorul dintre Ovi şi Paula este de 1-1, aşa că la sfârşitul ediţiei din această duminică vom afla cine ia conducerea în clasamentul emisiunii „Duelul pianelor” şi ce nouă pedeapsă va da „învingătorul”.

 

10:00 Mic dejun cu un campion

Sezon Nou

* Invitat: acad. Maya Simionescu-biolog, cercetător șstiintific, co-fondator si director al Institutului de Biologie si Patologie Celulară ’’Nicolae Simionescu’’ din Bucuresti, fondator şi preşedinte al Societătii Române de Biologie Celulară, membru titular şi vicepreședinte al Academiei Române.

’’Mai mult învăţăm din eşecuri decât din succese. Nu trebuie să fim dezamăgiţi. Trebuie să mergem mereu pe drumul nostru’’ afirmă cu convingere doamna academician Maya Simionescu. După şaizeci de ani de carieră, conform clasamentului Standford din 2023, doamna academician Maya Simionescu se înscrie în acel procent subţire, de doar 2% dintre cercetătorii modiali cei mai citaţi la ora actuală pentru rezultatele ştiinţifice referitoare la biologia celulară. Miile de lucrări publicate în presa de specialitate cea mai bine cotată în lume, lucrările ştiinţifice de referinţă, participările la seminariile şi simpozioanele interne şi internaţionale, activitatea din cadrul Academiei Române, descoperirile esenţiale în domeniul medicinei regenerative, a celulelor stem, a patologiei celulare, a sistemului imunitar-toate, contureză profilul unei personalităţi excepţionale, dublate de forţa, eleganţa, frumuseţea şi inteligenţa unei femei care este, cu siguranţă un model de urmat.

Moderator: Daniela Zeca Buzura

Producător: Ileana Ploscaru Panait

11:00 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian Vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2