loader
Foto

Rechinul te cheamă la mare să-ţi iei bicicleta!

Vara pe val aduce publicului concursuri interactive cu nenumărate premii

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Programul estival transmis de TVR în acest sezon, Vara pe val, va oferi la finalul competiţiei două autoturisme celor mai fideli telespectatori. Restul publicului va beneficia pe parcursul celor 6 săptămâni de concursuri cu cele mai neaşteptate premii: articole sportive, excursii, electronice, cărţi, produse cosmetice etc.

Încă din prima zi de emisie, publicul larg a început votarea pe pagina de Facebook a emisiunii pentru una dintre cele două echipe, iar echipa TVR 2, „Rechinul”, a pregătit la finalul acestei prime săptămâni un premiu special. Este vorba de o excursie pe litoral şi o bicicletă marca VELORS, oferită de Carpat Sport. Aşadar, „Rechinul te aşteaptă la mare să-ţi iei bicicleta” până vineri, 12 iulie 2013, ora 20:00. Toţi cei care vor răspunde la întrebarea „Ce echipă susţii în prima săptămână la Vara pe val?” postat pe pagina de Facebook Vara pe val şi îşi conving un prieten să răspundă la acest sondaj vor putea câştiga un sejur pe litoralul românesc în perioada 19-21 iulie 2013, (cazare pentru 2 nopţi într-o cameră dublă), precum şi o bicicletă marca VELORS.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org, şi va fi anunţat în emisiunea Vara pe val din 12 iulie, care începe la ora 23.00 la TVR 2, precum şi pe pagina de Facebook a emisiunii.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

10:00 Mic dejun cu un campion

Sezon Nou

* Invitat: acad. Maya Simionescu-biolog, cercetător șstiintific, co-fondator si director al Institutului de Biologie si Patologie Celulară ’’Nicolae Simionescu’’ din Bucuresti, fondator şi preşedinte al Societătii Române de Biologie Celulară, membru titular şi vicepreședinte al Academiei Române.

’’Mai mult învăţăm din eşecuri decât din succese. Nu trebuie să fim dezamăgiţi. Trebuie să mergem mereu pe drumul nostru’’ afirmă cu convingere doamna academician Maya Simionescu. După şaizeci de ani de carieră, conform clasamentului Standford din 2023, doamna academician Maya Simionescu se înscrie în acel procent subţire, de doar 2% dintre cercetătorii modiali cei mai citaţi la ora actuală pentru rezultatele ştiinţifice referitoare la biologia celulară. Miile de lucrări publicate în presa de specialitate cea mai bine cotată în lume, lucrările ştiinţifice de referinţă, participările la seminariile şi simpozioanele interne şi internaţionale, activitatea din cadrul Academiei Române, descoperirile esenţiale în domeniul medicinei regenerative, a celulelor stem, a patologiei celulare, a sistemului imunitar-toate, contureză profilul unei personalităţi excepţionale, dublate de forţa, eleganţa, frumuseţea şi inteligenţa unei femei care este, cu siguranţă un model de urmat.

Moderator: Daniela Zeca Buzura

Producător: Ileana Ploscaru Panait

11:00 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian Vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2