loader
Foto

VEDETE ÎN VACANŢĂ. Raluca Arvat, emoţii la primul zbor al fiului său

Prezentatoarea Telejurnalului de weekend de la TVR 2, Raluca Arvat, spune că este pasionată de ştiri şi că nu renunţă la ele nici în vacanţă.

 

Cu Raluca Arvat ne întâlnim în fiecare weekend la principalului jurnal de ştiri  de la TVR 2. Cunoscută ca fiind prima femeie care a prezentat știrile sportive, Raluca este şi o mămică fericită a unui năzdrăvan de băiat în vârstă de 5 ani, Tudor. De curând, alături de familia sa, Raluca a fost plecată în vanţă, de unde s-a întors cu multe amintiri.

(oar_w460)

1. Ai fost plecată în vacanţă? Unde ai ales să mergi?

Am fost plecată câteva zile la mare, în iunie... dar așteptăm cu nerăbdare vacanța din septembrie, când vom merge în Turcia, tot la mare. Va fi prima dată când fiul meu, Tudor, va zbura cu avionul. Cred că o să îi placă, pentru a întotdeauna îi plac lucrurile noi și nu se dă niciodată deoparte când vine vorba să încerce ceva nou, pe care nu l-a mai încercat pâna atunci.

2. De ce ai ales această destinaţie?

În septembrie, în Turcia este în continuare vară, e cald afară, dar nu mai este căldura insuportabilă din lunile iulie sau august și nu trebuie să fugi de pe plajă la orele prânzului. Poți să te bucuri de soare și de apa mării, cât e ziua de lungă.

(oar_w460)

3. În vacanţă mai urmăreşti ştirile sau încerci să te deconectezi total?

Recunosc că în vacanță fac pauză de televizor... Dar nu și de internet... citesc toate ştirile pe internet, și pe cele generale și pe cele de sport... că deh, pasiunea pentru sport nu dispare peste noapte...:-)))

4. Când a fost ultima dată când ai „aruncat” telefonul mobil şi pentru cât timp?

Nu sunt chiar dependentă de telefonul mobil. Atunci când vreau să fac o pauză, e suficient să îl las deoparte, nu trebuie să îl și arunc undeva.

5. Care este ştirea sau evenimentul care te-a ţinut lipită de televizor în această vară?

Europeanul de fotbal U21... normaaaal! Pe care l-a transmis TVR... Au fost super-meciuri, super performanță, super-jucători, tinerii antrenați de Mirel Rădoi.

6. Care a fost ultima boacănă a fiului tău, Tudor? Cum ai reacţionat?

Acum două săptămâni mi-a luat tenișii, pe care îi spălasem și erau aproape uscați și i-a udat tacticos cu apa din recipientul cu apă pentru flori. El s-a gândit că trebuie să îi spele, pentru că nu sunt curați. Tenișii mei sunt gri, iar el a crezut că sunt murdări... Asta pentru că tenișii lui sunt albi... Noroc că s-au uscat până a două zi, pentru că a fost foarte cald....:-)))

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Pui pe sticlă , paine naan si creier cu ciuperci

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2