loader
Foto

Galerie foto

"Primăvara Amintirilor", cu mult umor și soare, la TVR 2

În săptămâna 6-10 mai, de la ora 18.00, cei mai iubiți actori ai scenei românești vă aduc zâmbetul pe buze cu roluri clasice din Arhiva TVR.

 

PRIMĂVARA AMINTIRILOR

LUNI, 6 MAI

LINIȘTE! SCUTURĂM COVOARE!

Una dintre activitățile de weekend pe seama cărora se glumea intens în perioada comunistă era bătutul covoarelor, de care vă invităm să vă readuceți aminte cu ajutorul scenetelor din Arhiva TVR.

MARȚI, 7 MAI

1+2 PE UN BALANSOAR + SATIRĂ ȘI UMOR

Nimic nu șfichiuie mai tare decât satira bine făcută, așa cum vă invităm să urmăriți marți, de la ora 18.00.

MIERCURI, 8 MAI

ANTOLOGIE ION BĂIEȘU + ORA VESELĂ

Ion Băieșu, unul dintre cei mai prolifici autori de scenete de umor, dramaturg și autor de scenarii pentru televiziune și film. A lansat celebrul cuplu comic Tanța și Costel, în interpretarea a doi mari actori români, Coca Andronescu și Octavian Cotescu. A scris multe volume de schițe cu subiecte comice, explorând și genul dramatic.

JOI, 9 MAI

PAGINI DE UMOR (NOU) + RALIU MUZICAL CONTRA CRONOMETRU (1966)

Joi vă invităm să explorați câteva pagini de umor, cu Octavian Cotescu, Sandu Sticlaru, Jean Constantin, Cornel Vulpe, Draga Olteanu Matei.

Apoi urcați într-o mașină de curse și porniți în Raliul Muzical Contra Cronometru în care principalii concurenți sunt Mihaela Mihai, Sergiu Cioiu, Florian Pittiș, Alexandru Giugaru, Anda Călugăreanu, Dem Rădulescu, Dan Spătaru și Pompilia Stoian.


(w882) Mihaela Mi
Mihaela Mihai

 

(w882) Dem Rădul
Dem Rădulescu

 

(w882) Dan Spăta
Dan Spătaru

VINERI, 10 MAI

BALUL FULGILOR DE NEA + VARIETĂȚI CU PUBLIC (NOU)

Și, deși e soare afară, nu ezitați să râdeți în hohote alături de noi, la Balul Fulgilor de Nea, cu Adrian Romcescu, Melanie Cârje, Marina Voica, Dem Rădulescu, Mihai Fotino, Aurelian Andreescu, Ileana Sărăroiu, Dan Spătaru.

(w882) Adrian Rom
Adrian Romcescu

 

(w882) Dem Rădul
Dem Rădulescu și Mihai Fotino

 

(w882) Marina Voi
Marina Voica

 

(w882) Ileana Să
Ileana Sărăroiu

23:30 Familia Borgia

Serial* Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.9

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Nominalizare la premiul Globul de Aur 2012 pentru cel mai bun actor (Jeremy Irons)

*Două premii Emmy 2011-pentru costume şi muzică originală

*Dramă istorică. La sfârşitul secolului XV, în Italia Renascentistă, familia Borgia ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii. Folosindu-se de averea şi de influenţa sa, temutul cap al familiei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons), se instalează pe scaunul papal, devenind Papa Alexandru al VI-lea. Pentru a-şi consolida puterea, acesta îşi mobilizează apropiaţii să depună un jurământ de răzbunare contra celorlalte familii nobile care s-au opus ambiţiilor sale. Pontificatul lui Alexandru va fi dominat de corupţie fără limite şi de crunte lupte politice, în interiorul Italiei, dar şi contra capetelor încoronate ale Europei. Şi relaţiile complicate nu se opresc aici, căci patriarhul Borgia are trei copii-Cesare, Juan şi Lucrezia-care, după chipul şi asemănarea tatălui lor, sunt la fel de lacomi de putere şi de averi.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

0:30 Destine ca-n filme (R)

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Silvia Ionescu

Redactor Dana Ilie

din 23 aprilie //

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2