loader
Foto

Primăvara aduce o avalanşă de noutăţi şi informaţii

La „ Arte, carte şi capricii” - sâmbătă, 7 martie, de la ora 19.00, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În prima ediţie a primăverii, la Arte, carte şi capricii” , Liana Stanciu şi echipa sa au pregătit un sumar bogat cu informaţii diverse pentru toţi cei interesaţi de cele mai noi evenimente culturale: muzică, arte vizuale, apariţii editoriale, noutăţi din lumea filmului documentar dar şi a celor postate pe YouTube, a teatrului, informaţii despre  designul floral, proiecte artistice inedite, campanii, expoziţii şi multe altele...

Iubitorii teatrului au în această săptămână ocazia de a urmări un interviu cu Ion Caramitru despre noua înfăţişare a Teatrului Naţional din Bucureşti a cărui redeschidere este tot mai aproape, iar directorul ArCuB, Mihaela Păun, ne dezvăluie în exclusivitate câteva dintre evenimentele pregătite special pentru bucureşteni în această primăvară.

Tot în această ediţie, Liana Stanciu îl are ca invitat pe domnul Teodor Baconschi cu care va discuta despre cea mai recentă carte a sa: Facebook. Fabrica de narcisism”, Bogdana Pascal are parte de lecţii de grădinărit postate pe YouTube, iar Tudor Călin Zarojanu ne oferă un nou argument pentru lectură.

Dacă sunteţi interesaţi de design floral, atunci nu aveţi voie să pierdeţi materialul pregătit de Marius Constantinescu. Iar dacă doriţi să aflaţi cum arată proiectul artistic prezentat de un designer şi un hairstylist la Stuttgart pornind de la sculpturile lui Constantin Brâncuşi, atunci trebuie să urmăriţi interviul cu două creatoare de excepţie.

Paleta subiectelor din această ediţie este completată cu informaţii despre filme documentare, case vechi ce şi-au recăpătat farmecul de odinioară, despre modele de comportament şi despre cel mai recent proiect pe care Grigore Leşe urmează să îl desfăşoare printr-un turneu în vestul ţării.

Toate acestea în prima ediţie de primăvară a emisiunii „Arte, carte şi capricii” - în această sâmbătă - de la ora 19.00, la TVR 2 şi TVR HD.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

13:30 Levintza prezintă

Redifuzare

*In cel de-al treilea sezon al emisiunii LEVINTZA PREZINTA, de la TVR2, doamna Doina Levintza, creatoare si realizatoare celebra de costume, prezinta o emisiune dedicata celor mai creativi designeri, tendintelor, istoriei si meseriilor modei.

Emisiunea este o incursiune in culisele modei, cu colectii pline de creativitate, portrete de designer si manechine, tendinte si istoria modei.

“Levintza prezinta” este singura emisiune de moda din Romania, un spatiu video dedicat celor mai importante si creative colectii, saptamanilor modei de la Paris, Londra, New York sau Milano. Vizionare placuta!

Prezentator: Doina Levintza

Realizator: Doina Levintza

Producator: Claudia Nicolau

Coproducție TVR-SC Levintza costume designer SRL

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2