loader
Foto

Galerie foto

Prima ligă din handbalul feminin, cea mai disputată din ultimul deceniu! | VIDEO

Handbalistele echipelor participante se testează din nou pentru Covid în această săptămână. Găsiți mai jos programul transmisiunilor TVR 1 şi TVR 2 de la cel de-al doilea turneu al Ligii Florilor MOL, desfăşurat în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie.

 

Noi partide din Liga Florilor MOL, în direct la TVR!

Liga Florilor MOL se reia la TVR cu cel de-al doilea turneu, găzduit de cele două arene din Sf. Gheorghe: Sepsi şi Kati Szabo. Se vor juca 4 etape în 6 zile, iar cele 32 de meciuri vor fi un prilej bun pentru antrenorii naţionalei – Bogdan Burcea şi Robert Licu - pentru a definitiva lotul de 18 jucătoare cu care vor ataca Europeanul găzduit de Danemarca şi Norvegia.

Cel mai important examen pentru cele 16 echipe participante în Liga Florilor MOL va fi însă testul Covid, pe care participantele trebuie să-l treacă marţi, 27 şi miercuri, 28 octombrie, pentru a putea juca la Sf. Gheorghe. În prima etapă, două echipe nu s-au putut prezenta din cauza îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, este vorba despre HC Zalău şi  ACS Crişul Chişineu-Criş.

(w882)

„În acest an, prima ligă în handbalul feminin se anunţă a fi cea mai disputată din ultimul deceniu şi asta pentru că retrogradează 4 echipe, iar alte două merg la baraj. Lupta pentru podium şi pentru un loc de cupă europeană este una şi mai aprigă. În afară de marile rivale SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, sunt câteva echipe care au reuşit transferuri spectaculoase şi au pretenţii mari în noul sezon. Este vorba despre Minaur Baia Mare, Gloria Bistriţa, Măgura Cisnădie, Gloria Buzău sau Dunărea Brăila”, ne pune în temă jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru, care va comenta alături de Dragoş Bocanaciu cele şase partide ale etapei a doua a Ligii Florilor Mol pentru telespectatorii TVR.

Din păcate pentru fanii handbalului, vedeta CSM Bucureşti, dar şi a naţionalei, Cristina Neagu, este urmarită de ghinion. După ce în prima etapă a lipsit din cauza infectării cu COVID-19, se pare că nu va putea juca nici în următoarele 4 runde. Căpitanul tricolorelor s-a accidentat la un antrenament, înaintea meciului din Liga Campionilor cu Bietigheim. Diagnosticul: întindere la ligamentul colateral, motiv pentru care nu va putea juca circa 10 zile.

Cele mai tari meciuri din al doilea turneu al Ligii Florilor MOL sunt în direct la TVR 1 şi TVR 2 după următorul program:

TVR 2, joi, 29 octombrie, ora 16.30 – Gloria Bistriţa – HC Zalău

TVR 1, joi, 29 octombrie, ora 18.30 – Minaur Baia Mare – Rapid Bucureşti

TVR 2, vineri, 30 octombrie, ora 16.30 – HC Zalău – HC Dunărea Brăila

TVR 1, vineri, 30 octombrie, ora 18.30 – Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa

TVR 2, duminică, 1 noiembrie, ora 11.00 – SCM Râmnicu Vâlcea – Minaur Baia Mare

TVR 1, duminică, 1 noiembrie, ora 16.30 - CSM Bucureşti – HC Zalău.

TVR 2, marţi, 3 noiembrie, ora 16.30 – Rapid Bucureşti – CSM Bucrueşti

TVR 1, marţi, 3 noiembrie, ora 18.30 – Minaur Baia Mare – Gloria Bistriţa.

credit foto: sportclasic.ro; minaur.ro

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* Stări de cartier-fotografiile lui Hajdu Tamás. Partea I.

Redactor: Jakabffy Tamás

*Muzică clasică

Redactor: Jakabffy Tamás

Producător: Kacsó Edith

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne invită joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2