loader
Foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul „Whiplash”

Câştigă acum invitaţii duble la premiera filmului „Whiplash”, pe pagina de Facebook TVR2!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Eşti prietenul nostru? Intră acum pe pagina de Facebook TVR2, răspunde la întrebări şi câştigă invitaţii duble la filmul „Whiplash”, într-un eveniment organizat împreună cu InterComFilm şi Grad Cinema & More! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 în perioada 29 ianuarie - 1 februarie, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul care va avea loc, luni, 2 februarie, de la ora 19:30, la cinematograful Grad Cinema & More din Bucureşti.
„Whiplash” ne spune povestea lui Andrew Neiman, un baterist de jazz, care, la 19 ani, visează să devină star, dar nu e sigur că acest vis i se va împlini. Obsedat de cariera (de scriitor) ratată a tatălui său, Andrew se ambiţionează să se ridice la nivelul elitei naţionale a muzicienilor proveniţi din Conservatorul de muzică.  Într-o seară, Terence Fletcher, un dirijor renumit atât pentru talentul său pedagogic cât şi pentru metoda sa ciudată de predare, îl aude pe Andrew exersând la tobe. Chiar dacă Fletcher nu-i spune mare lucru în seara aceea, el reuşeşte să trezească în Andrew ambiţia de a-şi atinge ţelul. Spre surprinderea lui Andrew, în ziua următoare, Fletcher solicită ca el să fie transferat în orchestra sa. Această decizie va schimba viaţa tânărului Andrew pentru totdeauna.


„Whiplash” este distribuit în România de InterComFilm şi va fi în cinematografele din ţara noastră începând cu 6 februarie.
Regia: Damien Chazelle
În distribuţie: Miles Teller (Andrew), J.K. Simmons (Fletcher), Paul Reiser (Jim Neimann), Melissa Benoist (Nicole)
Regulamentul concursului îl găsiţi aici

3:25 Familia Borgia (R)

Serial * Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.5

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Dramă istorică.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

(Reluare)

4:20 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)
 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2