loader
Foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul “The cut/Tăietura”

Prietenii TVR2 văd primii filmul “The cut/Tăietura”, într-un eveniment organizat împreună cu Independența Film și Hollywood Multiplex București!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 5 – 8 mai 2015, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc în data de 8 mai 2015, la Hollywood Multiplex București !

Mardin (oraş din sud-estul Turciei - n.red.), 1915. Într-o noapte, autorităţile turce execută o razie şi îi arestează pe toţi bărbaţii armeni din oraş, inclusiv pe tânărul fierar Nazaret Manoogian. După câţiva ani, reuşind să supravieţuiască ororilor genocidului, tânărul află că cele două fiice ale sale încă trăiesc. Devine obsedat de ideea de a le găsi. Căutarea îl poartă de la deşerturile Mesopotamiei, prin Havana, până în preeriile din North Dakota. În această odisee a sa, Nazaret întâlneşte o varietate întreagă de oameni: personaje angelice şi suflete mari, dar şi genul diabolic, încarnarea necuratului însuşi.

Regizorul Fatih Akin spune despre cel mai recent film al său: “The Cut este o dramă, un film de aventuri, dar şi un western, toate într-unul singur. Chiar dacă subiectul filmului este plasat în urmă cu o sută de ani, el este cât se poate de actual şi acum. Spune o poveste de război şi deportare, în timp ce ne înfăţişează puterea iubirii şi a speranţei, cele două care ne dau posibilitatea de a atinge inimaginabilul. The Cut este concluzia trilogiei Love, Death, Devil. De data asta explorează tema “diavolului”, dezvăluind cât de mult rău suntem în stare să ne facem unii altora, arătând graniţa subţire care, de cele mai multe ori, separă binele de rău.”

Filmul a fost prezent în Competiţia oficială a Festivalului Internaţional de la Veneţia, 2014.

Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme !

Regulamentul concursului AICI.

(w882) The Cut, f

(w882) The Cut, f

(w882) The Cut, f

(w882) The Cut, f

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2