loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR2 merg “Pe urmele dinozaurilor”

Câştigă acum invitaţii la filmul “Pe urmele dinozaurilor”, pe pagina de Facebook TVR2!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Prietenii TVR2 merg “Pe urmele dinozaurilor”, într-un eveniment organizat împreună cu Odeon şi Grand Cinema Digiplex! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 6-16 decembrie, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc pe 17 decembrie la Grand Cinema Digiplex.

Uriaşi, misterioşi şi deseori înspăimântători, dinozaurii ne fascinează pe toţi. În “PE URMELE DINOZAURILOR: FILMUL 3D”, distribuit în România de Odeon, aflăm cum era cu adevărat viaţa când aceste uimitoare vieţuitoare preistorice cutreierau Pământul. Pe 17 decembrie, la Grand Cinema Digiplex, prietenii TVR2 se întorc în timp, în Alaska preistorică, pentru a urmări aventura palpitantă a unei familii de Pachyrhinosaurus (denumirea înseamnă "şopârlă cu nasul gros"), animale uriaşe cu coarne, creastă şi cioc. Eroul este Patchi, un animal încântător şi hotărât (cu creasta găurită), cel mai mic dintre pui. Nimeni nu se aşteaptă ca el să realizeze mare lucru în viaţă. Fratele lui, Scowler, este foarte ambiţios şi mult mai puternic. Pare de la sine înţeles că el va deveni într-o bună zi liderul turmei. Dar micuţul Patchi este înzestrat cu tărie de caracter şi cu bunătate. El compensează lipsa de forţă fizică prin extraordinara lui tenacitate.

Aşadar, vino cu noi să-i urmărim pe Patchi şi pe familia lui când pornesc în migraţia lor anuală, în căutare de hrană. Este o călătorie palpitantă, dar foarte periculoasă. Pe drum vor întâlni prădători periculoşi şi ameninţători. Cel mai înspăimântător dintre ei este Gorgon, un înfiorător Gorgosaurus ("şopârlă îngrozitoare") carnivor. Facem cunoştinţă cu Alex, un exemplar amuzant şi prietenos de Alexornis, o pasăre preistorică înzestrată cu pene şi cu cioc prevăzut cu dinţi. De asemenea, facem cunoştinţă cu Juniper, o femelă ageră de Pachyrhinosaurus. Nu e de mirare că Patchi are o slăbiciune pentru ea!

TVR2, Odeon şi Grand Cinema Digiplex îti promit o seară de neuitat şi o poveste captivantă a unui personaj cu visuri îndrăznete. Filmul este distribuit în România de Odeon, iar în cinematografele din ţara noastră rulează din 20 decembrie.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

(w882) Pe urmele

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Moldova

Gatim romaneste

* Ianîie din carne de pasăre gătită de Tanti Masha.

Prezintă Betty Turculeț

Producător Luminita Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

Emisiune realizată de TVR Moldova

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2