loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR2 încep 2014 cu “Dhoom 3: Lovitura”

Câştigă invitaţii duble la premiera filmului “Dhoom3: Lovitura”, pe pagina de facebook TVR2

 

Documente disponibile pentru descarcare:

TVR2, BML Movie Entertainment şi Cinema City vă invită la premiera filmului “Dhoom 3: Lovitura”, cel mai nou film din seria Dhoom.

Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 6-8 ianuarie, intră în concurs și poți câştiga invitații duble la evenimentul de lansare a filmului “Dhoom 3: Lovitura”, eveniment ce va avea loc pe 9 ianuarie la Cinema City AFI Cotroceni, începând cu ora 18:45.

“Dhoom 3: Lovitura” este o poveste cu poliţişti şi infractori care ne duce în Chicago, unde criminalul indian Sahir (Aamir Khan) ajutat de partenera sa, gimnasta Aalya (Katrina Kaif) planuieste un jaf de proporţii pentru a razbuna moartea tatălui său.

Poliţiştii Jai Dixit (Abhishek Bachchan) şi Ali Akbar (Uday Chopra), sunt chemaţi tocmai din Mumbai pentru a sprijini acţiunea poliţiei din Chicago. Urmează un joc de-a şoarecele şi pisica presărat cu urmăriri spectaculoase, secvenţe pline de acţiune, umor şi… un final exploziv!

Dhoom: 3, o combinatie între Mission: Impossible / Misiune: Imposibila şi Now You See Me: Jaful perfect, este unul dintre cele mai scumpe filme produse vreodată în India şi se preconizeaza a fi un nou succes pentru compania producatoare, Yash Raj Films.

Din 10 ianuarie 2014, filmul apare în cinematografele din România, fiind distribuit în de BML Movie Entertainment.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

2:45 Un trecut secret (R)

Film * Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016)

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller.

*

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2