loader
Foto

Prietenii TVR 2 au văzut filmul „Eu şi tu”, cea mai recentă producţie a lui Bernardo Bertolucci

 

Telespectatorii care au participat la concursurile organizate pe pagina de Facebook TVR2 şi au câştigat invitaţii pentru lansarea filmului „Eu şi tu” au avut ocazia să urmărească joi, 5 septembrie, cel mai recent film al regizorului Bernardo Bertolucci.

„Eu şi Tu” („Io e te”) este povestea unui adolescent introvertit şi problematic, care are relaţii dificile cu familia şi lumea din jurul său. Lorenzo, în loc să plece la munte, preferă să stea izolat în pivniţa casei timp de o săptămână. Planurile sale de evadare din cotidianul apăsător sunt distruse de sora lui vitregă, frumoasa Olivia, care intră în viaţa lui pe neaşteptate. Pe coloana sonoră se regăsesc şi piese semnate de David Bowie. Filmul este pe marile ecrane din România din 6 septembrie.

Evenimentul a fost organizat de TVR 2, împreună cu Asociaţia Culturală Macondo, distribuitorul filmului în România, şi Movieplex Plaza România. Fotografiile pot fi descărcate de pe pagina de Facebook TVR 2.

Despre „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”

Vizionarea filmului „Eu şi tu” face parte din seria „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”. Campania a debutat în luna iunie 2011 la avanpremiera filmului „Pinguinii d-lui Popper” şi a continuat în august cu „Planeta Maimuţelor”, septembrie cu „Johnny English... se întoarce!", octombrie cu „În timp”, noiembrie cu „Metodă periculoasă”, în decembrie cu „Alvin şi veveriţele: Naufragiaţi”. Anul trecut au avut loc premierele filmelor “Avem un ZOO” (ianuarie), „Star Wars – Episodul 1: Ameninţarea Fantomei – 3D” (februarie), „Jocurile Foamei” (martie), Titanic 3D (aprilie), „Prometheus” (iunie), „Ice Age 4” (iulie) şi „Extra’ Pază-n Cartier” (august). Prietenii TVR 2 au fost prezenţi anul acesta, în luna ianuarie, la avanpremiera filmului „Lincoln”, în regia lui Steven Spielberg, au văzut în luna martie filmul „Croods” , în luna mai „Marele Gatsby” şi „Regatul secret”, în iunie „Stagiarii” şi „Starbuck”, în iulie „Captură la dublu”, în august „Turbo” şi „Percy Jackson – Marea Monștrilor” şi în septembrie „Planes”.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 94

Redactor: Vlad Ţurcan

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2