loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR 2 au fost la premiera „Eroii monumentelor”

 

Marţi, 11 februarie, „Prietenii TVR 2” au vizionat la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City premiera EROII MONUMENTELOR, cel mai nou film in regia lui George Clooney.

EROII MONUMENTELOR este un film de aventură bazat pe povestea adevarată a celei mai mari vânători de comori din istorie, iar din distribuţie fac parte mari nume de la Hollywood, precum: Cate Blanchett, George Clooney, John Goodman, Matt Damon, Bill Murray.

Un grup de şapte  specialişti - directori de muzee, curatori, istorici de artă – încearcă să salveze capodoperele patrimoniului universal - de care este legat trecutul cultural al omenirii - de sub tăvălugul nazist.

La vizionare au participat jurnalişti, bloggeri şi câştigătorii concursurilor organizate pe pagina de Facebook TVR 2, precum şi câteva dintre vedetele TVR. Este vorba de Ştiriştii Mihai Rădulescu şi Lucian Pârvoiu, de Cătălin Heson (Motomagia) şi realizatoarea Aimee D’Albon, precum şi de actorul George Lungoci.

Vizionarea a fost organizată de TVR 2 împreună cu Odeon, distribuitorul filmului în România, şi cu  Grand Cinema Digiplex. Fotografiile pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook TVR 2 - www.facebook.com/fanTVR2 .

 

 

14:00 D’ale lu’ Mitică (R)

Scenariu: Cristian vlad

Reporter: Marian Marin

Producător: Liliana Vlad

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

Ecranizarea din 2019 a romanului „Numele trandafirului

Miniseria „Numele trandafirului" este difuzată în premieră, în patru părți, pe TVR2. Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 22.00, este programată a ...

 

#tvr2