loader
Foto

Galerie foto

Teodora Drăgoi

S-a născut pe 26 mai 1989 în orașul Hunedoara, județul Hunedoara. A ajuns la București pentru a urma cursurile Universității București, Facultatea de Litere, specializarea Studii Culturale: Antropologie. Ea a devenit colaborator al Televiziunii Române încă din anii studenției (2007).

 

Altfel, dar la fel

Teodora s-a făcut rapid remercată, fiind o prezență carismatică, definită de profesionalism.

"Am început să colaborez cu Televiziunea Română în anul 2007, în cadrul Departamentului Divertisment. Am fost reporter de teren, redactor și prezentator al unor rubrici și emisiuni pe teme legate de tradițiile populare românești. În perioada 2010 - 2018 am colaborat cu Departamentul Emisiuni pentru Minorități, redacția Alte Minorități.

Din anul 2018 sunt angajată a SRTV, în cadrul departamentului mai sus amintit, pentru care sunt prezentator și / sau producător al principalelor emisiuni, cu difuzare pe TVR 1 și TVR Info: CONVIEȚUIRI și INFO ETNIC.

Tot pentru Departamentul Emisiuni pentru Minorități am realizat campanii editoriale de informare în perioada Pandemiei de Coronavirus și la începutul războiului din Ucraina - implicarea minorităților naționale din România în campaniile umanitare. M-am ocupat și de preluarea și prezentarea unor evenimente speciale care țin de viața minorităților naționale pentru Știrile TVR: Festivalul Intercultural ProEtnica - Sighișoara, Vizita Șef Rabinilor Europeni la București sau ediții speciale dedicate Comemorării Victimelor Holocaustului.

Am realizat împreună cu Centrul pentru Studiul Istoriei Evreilor din România din cadrul Federației Comunităților Evreiești din România o serie de documentare pe tema implicării României în Holocaust, unele dintre acestea fiind prezentate la ICR New York și ICR Tel Aviv, în anul 2019 cu ocazia Zilei Internaționale a Holocaustului - 27 ianuarie.” - mărturisește Teodora Drăgoi.

***

Cel mai recent proiect al TVR în care Teodora este implicată poate fi văzut în fiecare seară de joi, în direct, de la ora 22.00, la TVR 2: ALTFEL, DAR LA FEL, un talk-show axat pe respectarea drepturilor omului în România.

11:30 Prietenii de la radio

Sezon nou

Producător: Valentina Ionescu

Transmisiune directă

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ