loader
Foto

Poveşti cu final fericit la Se zice că...

Bunele maniere... reactualizate, combaterea pneumoniei, povestea Corneliei şi a lui Lupu Rednic - printre subiectele abordate de Ioana, Sonia, Nuami şi Flori, în 12 noiembrie, ora 17.10, la TVR 1. „Stăpâna inelelor” Luminiţa Luca acordă alte inele.

 

Sonia Argint Ionescu
FLORINA Constantinescu
Nuami Dinescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Noutăţi din cele mai diverse domenii, muzică, distracţie şi informaţii utile ne aşteaptă şi astăzi, de la 17.10, într-o nouă ediţie a emisiunii Se zice că..., de la TVR 1, transmisă şi online, pe TVR+. Nuami, Flori, Sonia şi Ioana, ne invită în faţa micilor ecrane pentru ultima ediţie a emisiunii din această săptămână.

Bunele maniere în era tehnologiei fac subiectul discuţiei la începutul programului de miercuri, precum şi noile emoticoane pe care specialiştii de la Google şi Apple le pregătesc pentru utilizatori. Unul dintre cei care se vor bucura de diversitatea acestora este şi primul invitat în studio, Ştefan Ilioaica. Adolescentul nevăzător vine însoţit de câinele lui, Klint. Povestea tânărului este una impresionantă şi motivaţională, în acelaşi timp, el refuzând să îşi limiteze activităţile din cauza dizabilităţii sale şi reuşind să ducă o viaţă normală: merge la liceu, are cont pe Facebook, participă la concursuri.

Printre subiectele ediţiei de miercuri Se zice că... se numără şi controversata câştigătoare a Eurovisionului, Conchita Wurst, care a fost invitată la o întâlnire a Organizaţiei Naţiunilor Unite de la Viena şi a cântat în faţa secretarului general ONU.

De Ziua mondială a pneumoniei, a cărei temă este „Fight pneumonia. Save a child”!, cele patru amfitrioane discută cu specialistul pneumolog dr. Laura Lihaţchi despre boala ce omoară un copil la fiecare 20 de secunde! Pneumonia este cea mai frecventă cauză a mortalităţii infantile, astfel că telespectatorii vor afla informaţii foarte utile despre prevenţia, tratamentul şi formele de manifestare ale acesteia.

„Stăpâna inelelor”, Luminiţa Luca, aduce alte cinci evenimente în atenţia telespectatorilor TVR 1: scandalul dintre Andreea Bălan şi oragnizatorul de evenimente Marius Gavrilă, divorţul părinţilor Alexandrei Stan, inaugurarea Teatrului Naţional, situaţia locativă a Mioarei Roman şi apariţia Florinei la un eveniment monden cu pantofi în culori diferite... Cui va oferi ea inelul de argint şi spre cine va pleca cel de plastic vom afla urmărind ediţia Se zice că... din 12 noiembrie.

Şi tot atunci vom pătrunde în intimitatea unui cuplu cu o poveste de succes – Cornelia şi Lupu Rednic: cum s-au cunoscut, cum şi-au început cariera muzicală, ce pasiuni au şi ce planuri de viitor. Tot ei sunt şi cei care ne vor încânta, pe parcursul emisiunii, cu zongora şi cetera devenite celebre.

Prinţul William a fost surprins răsfoind extrem de interesat un calendar cu jucătoare de rugby care au pozat nud în ipostaze amuzante. Care a fost reacţia lui în faţa jurnaliştilor vedem în ediţia ediţia Se zice că... de miercuri. Printre ştirile pe scurt ale ediţiei se mai numără cele mai bizare motive prezentate de angajaţi pentru a-şi justifica absenţa de la serviciu, cum a sărit cu paraşuta o femeie la împlinirea propriului centenar sau care este vârsta... maximă la care ne putem face cont pe Facebook.

Pe 13 noiembrie începe Târgul de Turism al României – ediţia de toamnă. Delia Boţan, director comercial Romexpo S.A. este de asemenea invitată la Se zice că..., pentru a ne prezenta ofertele pentru vacanţa de sărbători sau chiar pentru cea de vară.

În ediţia anterioară Se zice că..., Flori a fost la o petrecere unde a provocat mai mulţi artişti să spună câte zerouri are un miliard. Şi tot acolo, CRBL i-a mărturisit Florinei ce se zice despre el şi care este, de fapt, adevărul...

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Istorii de bun gust (R)

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2