loader
Foto

"Plimbați și mâncați", pagini de călătorie la început de aprilie

La TVR 2 și TVR HD, de la ora 15.00, de luni până vineri, emisiunea "Plimbați și mâncați" vă face recomandări pentru necesarele excursii de relaxare. Vă prezentăm detalii despre invitațiile din perioada 1-5 aprilie.

 

Pe 1 aprilie, fără păcăleală, ne plimbăm la Călimăneşti-Căciulata: “Istorie balneară restaurată, aqua parc de seacă Oltul de necaz, iar dovleacul cu design fusion se dă şi el la vale pe tubul digestiv!”, spune Răzvan Petrișor despre destinația voiajului de la început de săptămână.

(w882) Calimanest

Marți, 2 aprilie, aflăm despre un hotel cu spa şi cu bază de treatament balneo, care foloseşte puterea tămăduitoare ale celor 33 de izvoare din Băile Olăneşti. Apoi ne desfătăm cu humus, “mâncare arăbească în strachină oltenească”.

(w882) Hummus

Miercuri, 3 aprilie, pășim într-un palat balnear în stil art nouveau, pe la 1910, dar cu un restaurant...restaurat recent, la Băile Govora. 365 de uşi şi ferestre, mobilă stil, bază de tratament şi spa, parc pentru plimbări cât ziua de lungi şi surprizele culinare ale unui bucătar din Chişinău “care e şi mucalit, şi iscusit”.

(w882) Govora

Joi, 4 aprilie, și vineri, 5 aprilie, producătorul emisiunii ne rezervă surprize turistice și gastronomice. Le puteți afla de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR HD.

(w882) dovleac

(w882) Olanesti

(w882) Tocanita d

***

Producător "Plimbați și mâncați": Răzvan Petrișor

***

Emisiunea poate fi urmărită la ora difuzării și online pe TVR+.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 73

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2