loader
Foto

Pledoarie pentru BIO, la “Natură şi sănătate”

Duminică, 17 noiembrie, la "Natură şi sănătate", am adus  în lumina reflectoarele producţia de legume bio a unui fermier, proprietăţile produselor apicole şi facem un tur de forţă la Aventura Parc.

 

Natură şi sănătate

Ediția emisiunii de duminică 17 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Imediat după prânz v-am prezentat un interviu cu Marin Dumbravă,  un producător de legume bio, care, pe lângă legumele care vă vin în minte mai cultivă şi două rarităţi. E vorba de kale şi mangold.

Pe urmă ne oprim la o discuţie cu Cristina Mateescu, directorul Institutului de Cercetări Apicole Bucureşti, care ne va vorbi despre proprietăţile terapeutice ale mierei şi ale produselor apicole.

Tot în ediţia de duminică facem un popas la parcul Aventura din Braşov, unde puteţi face diverse activităţi sportive şi recreative în aer liber, dar şi petrece timp agreabil cu familia şi cu prietenii.

La final, Marian Cioceanu ne va vorbi despre însemnătatea cuvântului BIO.

Nu rataţi, deci, ediţia de duminică 17 noiembrie a emisiunii “Natură şi sănătate”, de la ora 13.30, pe TVR 2 şi LIVE pe TVR+.

Foto: parc-aventura.ro

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

*Limba si literatura română

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

*Limba germană

Producator: Sinziana Milosoiu

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2