loader
Foto

Pescar hoinar cu „păstrăvi, adrenalină și peisaje de poveste” | VIDEO

Duminică, 6 iunie, de la ora 10:00, la TVR 2 și online pe TVR+, revedeți o ediție despre iscusința de a prinde păstrăv, dar și despre plăcerea călătoriei pe cărări de munte.

 

EUGEN ROIBU
Pescar hoinar

Expediție pe râuri de munte. După ce, alături de câțiva muscari experimentați şi buni cunoscători ai locului, au căutat păstrăvul pe râul Rebra, Eugen şi Ştefan au ajuns în Parcul Naţional Munții Rodnei, unde au admirat peisajele montane de un pitoresc aparte.

Au trecut apoi munții, şi, după un scurt popas în comuna Ciocănești, au hoinărit pe râul Ţibău, iar, în final au fost spectatorii unui concurs de pescuit la păstrăv pe frumoasa Bistriţă Aurie - pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi o călătorie de neuitat.

***

Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica

Producător: Ligia Baboş

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

 

 

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:50 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători : Raluca Brumariu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2