loader
Foto

Galerie foto

Ovi a făcut-o de oaie şi a ajuns la stână – imagini inedite în această duminică

La „Duelul pianelor”, de la ora 16.00  - ediţie  în care Ovi îi are ca susţinători pe George Ivaşcu şi Tania Popa, iar Paula pe Marcel Pavel şi Ana Maria Popescu (Brânză).

 

Duelul pianelor

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pentru că duelul primei ediţii a fost câştigat (săptămâna trecută) de Paula, ea l-a provocat pe Ovi să petreacă, o zi întreagă, în locul unui cioban la stână. Imaginile inedite  de la stână, cu Ovi oi (şi mult noroi) vor fi difuzate în cea de-a doua ediţie a emisiunii, în 30 octombrie, de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD. „Duelul” arbitrat de Adrian Enache continuă cu o ediţie în care Ovi îi are ca susţinători pe George Ivaşcu şi Tania Popa, iar Paula pe Marcel Pavel şi Ana Maria Popescu (Brânză).

În 23 octombrie, în prima ediţie a emisiunii „Duelul pianelor” s-a dat startul turnirului muzical dintre Paula şi Ovi, arbitraţi de Adrian Enache. Echipa Paulei a fost formată din Rodica Popescu Bitănescu şi Dan Helciug, iar Ovi a avut de partea sa pe Viorica Macovei şi Flavius Teodosiu. Primele două probe s-au terminat la egalitate – „Cheia Fa...stă” i-a provocat pe concurenţi să ghicească o piesă muzicală pornind de la un singur cuvânt cheie, iar la „Cutia cu amintiri” ei şi-au demonstrat cunoştinţele legate de emisiunile de divertisment de-a lungul mai multor decade. Chiar şi după savuroasa probă de „Playback”, în care Dan Helciug a imitat-o magistral pe Tony Braxton (cu piesa Un-break my heart), iar Viorica Macovei pe PSY (mimând piesa Gangam Style), scorul a rămas egal.

În platou s-a cântat live, s-a dansat, s-a glumit, s-a făcut karaoke, iar Dan Helciug a interpretat, în premieră, o piesă ce va fi lansată, oficial, în luna noiembrie.

Diferenţa de scor a apărut după proba „Spuse-n creion”. Paula şi Dan Helciug au ghicit semnificaţia desenului făcut de Rodica Popescu Bitănescu (ce sugera zicala „a fi dus cu pluta”), în timp ce Ovi şi Flavius Teodosiu nu au ghicit în timpul alocat probei că desenul Vioricăi Macovei se referea la zicala „când o zbura porcu’. Aşa că Paula a câştigat şi l-a trimis pe Ovi la stână.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil prin aplicaţia TVR+.

Descărcați aplicaţiile pentru IOS și Android!


6:40 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2