loader
Foto

Omagiu lui Cornel Fugaru, la “8 într-o barcă”

În ediţia din 6 noiembrie a emisiunii „ 8 într-o barcă ” concurenţii i-au adus un omagiu compozitorului Cornel Fugaru, interpretând un colaj din cele mai cunoscute piese ale sale.

 

ALEXANDRINA HALIC
8 într-o barcă

Ediţia este disponibilă pe www.tvrplus.ro.

Jumătate dintre concurenţi - Andreea, Francesca, Evelyne, Noni şi Cătălin - i-au fost elevi maestrului Cornel Fugaru şi au multe amintiri frumoase legate de acesta.

Noni are chiar un tatuaj pe braţul stâng care poartă numele compozitorului şi care mărturiseşte că l-a ajutat în multe momente de cumpănă. Vedeţi aici mărturia lui Noni

Începând cu această ediţie avem un nou concurent – Cătălin -  care are 21 de ani, este solistul trupei PhenomenOn şi este pasionat de muzica rock. El va intra în concurs în locul lui Paul – eliminat conform regulamentului emisiunii şi al lui Alex care s-a retras. Pentru debut Cătălin a pregătit o piesă a lui Led Zeppelin - Whole Lotta Love, care a fost foarte apreciată de cei trei membri ai juriului.

Alte momente pregătite de concurenţi în această seară sunt: Selatin va interpreta piesa Caruso (Pavarotti), Andrada piesa lui Pink – Try – la care va avea o coregrafie interesantă alături de Andi, Alma va cânta What's up (4 nonblondes), iar Evelyne ne va face o mărturisire muzicală - I love rock`n roll.

Cum au evoluat până acum concurenţii după patru săptămâni de foc, aflaţi de AICI.

Ce surprize vă mai aşteaptă în această ediţie, aflaţi de AICI.

Emisiunea este difuzată de la ora 20.10, la TVR 2 şi simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

4:10 Documentar 360°GEO (R)

* Ecuador, cealaltă patrie a ciocolatei (Equateur, l’autre pays du chocolat, Franţa-Germania, 2012)

Realizator: Thérèse Engels

Redactor: Ştefan Asavei

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Educatie financiara

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2