loader
Foto

O nouă aventură pentru bloggerii creativi! Competiția SuperBlog, la a 16-a ediție

Joi, 1 martie, a început Spring SuperBlog 2018, a 16-a ediție a celei mai longevive competiții de blogging din România. Evenimentul este susţinut de TVR2.

 

Joi, 1 martie, a început Spring SuperBlog 2018, a 16-a ediție a celei mai longevive competiții de blogging din România. Lansat în 2008, proiectul este cunoscut în mediul online pentru temele provocatoare, premiile atractive, dar și pentru adrenalina ce creează dependență și comunitatea efervescentă, în continuă extindere. Noua ediție a atras deja peste 100 de bloggeri dornici să-și demonstreze creativitatea și abilitățile de comunicatori online, iar înscrierile continuă.

Sub genericul „Să înceapă aventura!”, noua ediție Spring SuperBlog 2018 reunește bloggeri dornici să se afirme și branduri interesate să se promoveze în blogosferă. Urmează șase săptămâni (1 martie – 13 aprilie 2018) de provocări incitante, premii atractive și adrenalină online, iar la final, socializare și distractie offline, la Gala de premiere.

Pe parcursul competiției, în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, participanții vor primi diverse teme, inspirate de domeniul de activitate al sponsorilor, de la cosmetice, flori, articole de îmbrăcăminte, oferte turistice și hoteliere, până la traduceri, filme, jocuri, servicii financiar-bancare, proiectare rezidențială, materiale de construcții, certificare energetică etc.

Pentru fiecare probă, concurenții au răgaz șapte zile pentru a-și redacta și înregistra articolele în platforma dedicată; apoi, juriul desemnat de sponsori evaluează și notează articolele înregistrate la propria probă, stabilind astfel câștigătorii premiilor alocate. La finalul competiției, în funcție de rezultatele obținute, superbloggerii primesc premii suplimentare, în bani și/sau în produse. În ediția Spring SuperBlog 2018, valoarea premiilor alocate (majoritatea cash) depășește suma de 20.000 lei.

De-a lungul anilor, în cele 15 ediții SuperBlog încheiate, s-au înregistrat circa 2500 de participanți și s-au scris peste 30.000 de articole. Competiția este deschisă tuturor blogurilor în limba română cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole, indiferent de trafic sau tematica abordată. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Înscrierile au început la 23 februarie și continuă pe toată durata competiției.

 

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 15 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproximativ 2500 de participanți și s-au scris peste 30.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

16:00 Educatia la putere (R)

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

*Best Of Sezon Nou

TVR Iaşi

* Descriptio Moldaviae

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Prezentator si realizator: Raluca Chirilă Aftene

Producător: Vasile Arhire

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2