loader
Foto

Noul sezon DUELUL PIANELOR: mai mult show, mai multe provocări

DUELUL PIANELOR  a dat startul celui de-al patrulea sezon. Show-ul a debutat duminică, 18 martie, de la ora 15:00, într-un format nou care a transformat spectacolul de pe TVR 2 într-un spațiu în care muzica și poveștile emoționante au avut un rol esențial.

 

Duelul pianelor

Jocuri precum karaoke, ghicește melodia din câteva note cântate la pian sau după un desen făcut de un invitat sunt doar câteva dintre provocările emisiunii din fiecare duminică. Adrian Enache va continua şi în acest sezon tributurile dedicate marilor artiști dispăruți ai României, iar o altă noutate a sezonului patru este cea a cancan-urilor. Invitații vor comenta cele mai ciudate articole scrise despre ei de presa de scandal și vor clarifca adevărul legat de aceste cancanuri. Invitaţii primei ediţii sunt: Mihai Constantinescu, Diana Matei, Ion Haiduc şi Simona Florescu iar Adrian Enache ii va aduce tribut lui Dan Spătaru.

„Duelul pianelor a fost și este o permanentă provocare, dar sezonul 4 este și mai fresh pentru că am umblat pe ici pe colo pe la decor, pe la concept, o să acordăm o mai mare atenție poveștilor vedetelor și interacțiunilor dintre povești și vedete. Amintiri despre artiștii care, din păcate, nu mai sunt printre noi vor fi aduse de vedetele invitate”, a povestit Adrian Enache.

„Am umblat un pic la format și am încercat să îmbunătățim ceea ce credem că nu a funcționat atât de bine. Invitații sunt așezați altfel în platou, Paula și cu mine nu mai suntem combativi unul cu altul, ci echipă, așa cum ne știa lumea de-a lungul timpului, adică din 2010, de la Eurovision încoace. Crfed că nouă ne place mai mult această postură, deoarece ne completăm mai bine. În rest, numai muzică bună, live, încercăm să aducem numai artiști de valoare, de toate vârstele. De fapt, asta este și ideea, dacă Paula, Adrian și cu mine reușim să fim un pod între generații asta ar fi frumos și ne putem declara satisfăcuți.  Dorința noastră este să-i avem invitați pe cei mai buni artiști, care au lăsat ceva de-a lungul timpului în urma lor sau cei noi, cei tineri care-și doresc să aspire la ceea ce ai făcut cei dinaintea noastră și să-i punem împreună, să facem un divertisment de calitate, pentru că la TVR ai șansa să faci așa ceva. Sperăm că și publicul care se va uita la sezonul patru să rezoneze cu lucrurile pe care noi le simțim”, a adăugat Ovi.

 

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: 'Cum scapam de jocurile de noroc?

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Cursa prin istorie

*Povesti si secrete pe Podul Mogosoaiei Sezon Nou

* Secretele Muzeului Antipa

Printr-un joc de cautare de comori la Muzeul de istorie naturala Grigore Antipa, Adriana Irimescu, insotita de elevi, descopera povestea prieteniei dintre Grigore Antipa si Emil Racovita, dar si alte secrete ale muzeului.

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2