loader
Foto

Galerie foto

Noi personaje în cel de-al doilea sezon “PRIMĂVERII”

De miercuri, 28 noiembrie, de la ora 21.00, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să urmărească cel de-al doilea sezon al sitcomului produs în studiourile TVR.

 

Mai mult umor, decor nou şi mai multe personaje sunt ingredientele celui de-al doilea sezon al sitcomului “Primăverii”. Începând de miercuri, 28 noiembrie, povestea din casa mătuşii Florina intră pe un nou făgaş. Decorul se schimba, iar de luni până joi, de la ora 21.00, telespectatorii vor râde cu gura până la urechi alături de actorii din distribuţia producţiei TVR 2. Ca şi în sezonul trecut, nu vor lipsi episoadele cu invitaţi-surpriză.

“Al doilea sezon “Primăverii” va avea 18 episoade şi un episod special, de Revelion. Antoaneta Zaharia, Marcela Roibu şi Adrian Ştefan vor interpreta personajele noi din serial: Petronela, Daiana şi Neluţu. Pe aceştia îi vom vedea în fiecare episod din noul sezon. În afară de ei, prin casa din Primăverii vor mai trece şi alţi artişti îndrăgiţi de români, dar nu divulgăm mai multe nume. Păstrăm puţin mister în Primăverii”, a spus Octavian Strunilă, scenarist.

Mătuşa Florina va sta acum mai mult prin Elveţia pentru a testa viaţa într-un resort. Profitând de lipsa matuşii, nepoţii au redecorat casa, iar viaţa lor s-a transformat radical. Profesorul Marcel a fost părăsit de soţie şi devine burlacul râvnit de toate fetele. El scrie un scenariu pentru un film de groază american, texte pentru cântece şi reclame tv. Câştigă mulţi bani acum, aşa că a renunţat la meseria de profesor.

Octavian Strunilă a vorbit şi despre noile personaje care se adaugă distribuţiei: „Daiana, Petronela şi Neluţu sunt cele trei personaje noi care vor apărea în casă. Daiana va locui împreună cu ei. Ea este menajera casei, pe care a angajat-o Mătuşa Florina înainte de plecarea în Elveţia. Este moldoveancă, tânară şi frumoasă. Neluţu este globe-trotter, acum în pauză de călătorii. Matuşa Florina a avut grijă de el în copilărie. A fost primul iubit al Danei. Petronela este vecina de vizavi. Vecina care n-are zahăr, care uită să plece înapoi la ea acasă, care vine în vizită când ţi-e lumea mai dragă…”, a mai spus scenaristul.

 

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* In memoriam scriitorul Bálint Tibor

Redactor: Andor Norbert

*Muzică clasică

Redactor: Szilágyi Ildikó

Producător: Kacsó Edith

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)
 
Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

Spionaj în timpul Războiului Rece, în „Reţeaua cubaneză

Filmul de Artă la care vă invită TVR2 și TVR+ duminică, 31 martie, de la ora 22.00, este „Reţeaua cubaneză" (The Wasp Network – Franţa, Brazilia, ...

 

#tvr2