loader
Foto

TVR 2 vă arată cea mai bună maşină pe care o puteţi lua cu 2000 euro

Sâmbătă, la emisiunea Negustorii de ocazii v-au adus noi sfaturi şi trucuri despre piaţa produselor second hand din România. Cristina Şoloc, noua gazdă a emisiunii – v-a arătat cum puteţi să vă schimbaţi garderoba cu numai 200 lei.

 

CRISTINA ŞOLOC
Negustorii de ocazii

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În funcţie de gusturi, stil şi sezon, schimbarea garderobei este un proces destul de costisitor pentru oricine. Dar gazda emisiunii, Cristina Şoloc, vă propune o provocare; împreună cu stilistul Alin Dinică va umbla prin magazinele de haine din Bucureşti pentru a-şi cumpăra trei ţinute complete până în suma de 225 lei. „Noua gazdă a emisiunii a probat pulovere, pantaloni şi vestoane, care arată excelent, sunt bine întreţinute şi au preţuri mici”, povesteşte Sorin Sîrbov, co-producătorul emisiunii.

Tot în ediţia de sâmbătă, Cristina îi învaţă pe telespectatori cum îşi pot dota bucătăria cu electrocasnice mai ieftine cu 30-70% şi care totuşi sunt noi. „În bucătăria ei roşie, ar fi nevoie de un un expresor, dar nu vrea să-l cumpere cu 450 de lei de la hipermarket. Aşa că a apelat la un magazin de produse recondiţionate. Ce a găsit, aflaţi sâmbătă”, adaugă co-producătorul.

Dacă aţi avea 2000 de euro, ce fel de maşină v-aţi lua? Cristina – care din 2005 lucrează la cunoscuta emisiune Moto Magia – vă aduce câteva sfaturi preţioase despre locurile de unde vă puteţi cumpăra o maşină, cât şi cum să alegeţi un service auto bun.

Alte sfaturi practice legate de telefoane, console sau piesele auto contrafăcute le veţi afla de la ora 13:00, la TVR 2.

***

Din 18 octombrie, TVR 2 difuzează Negustorii de ocazii, o emisiune care vă aduce cele mai bune informaţii despre piaţa produselor la mâna a doua. „Piaţa de second-hand a cunoscut o creştere uriaşă în România în ultimii ani. Deşi impresia generală este că oamenii săraci îşi cumpără produse la mâna a doua, statisticile arată că principalii cumpărători pe această piaţă sunt persoanele cu venituri medii. Având în vedere că acestea sunt în număr mare, ne-am gândit să le oferim o emisiune care să îi ajute în luarea unei decizii vizavi de achiziţionarea unui produs care să le ofere sfaturi utile din partea unor specialişti în diverse domenii, dar şi oferte speciale, atât pentru produse second-hand, cât şi pentru produse noi", spune Laurenţiu Mandu, co-producătorul emisiunii.

***
Emisiunea este difuzată şi pe TVR HD, de la ora 14:00.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

13:00 Cultura minorităţilor

* Maghiara de pe doi Sezon Nou

* Vechi biserici ardelene-biserica monument de la Călugăreni (jud. MS)

Redactor: Balázs János

*Muzică-Simphonic-Trupa Ineffable

Redactor: Kacsó Edith

Producător: Kacsó Edith

13:30 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2