loader
Foto

„Neghiniță”, „Prâslea cel Voinic” și „Harap Alb”, într-o interpretare inedită

Dragonul Sunny lansează "Poveștile copilăriei" în Sunny City Radio Station

 

Sunny, dragonul din Sun Plaza, îi invită pe copiii de peste 4 ani pe 17 noiembrie, în intervalul 16.00-20.00, la etajul 1 al centrului comercial, la evenimentul de lansare a CD-ului copilariei celui de-al doilea audiobook al său. Acesta CD-ul include „3 altfel de povești românești” - „Neghiniță”, „Prâslea cel Voinic și merele de aur” și „Harap Alb”, basme cunoscute tuturor, dar transpuse într-o interpretare inedită.

Evenimentul va fi construit pe conceptul promovat anul acesta de Sun Plaza, de învățare prin schimbul de roluri și printr-o abordare colaborativă. Cele mai îndrăgite activități din copilărie, poveștiile, vor prinde viață în Sunny City sau “orașul condus de copii” care va recrea, în această ediție, atmosfera unui studio de radio adevărat.

Ghidați de amfitrionul evenimentului, actrița Alexandrina Halic, copiii vor învăța ce înseamnă înregistrarea unei povești radiofonice și ce presupun rolurile de ascultător, povestitor și ilustrator. Pe durata a 30 de minute, serii de 10 copii vor participa la discuții cu actorii implicați în proiect și vor interpreta la microfon mici fragmente din poveștile înregistrate. Set-up-ul este unul specific, îmbinând recuzita de radio cu cea necesară creării de scenarii și construcției unei povești vorbite.

Călătoria în lumea basmelor se continuă cu un atelier de ilustrație și desen, în care cei mici vor imagina și colora coperte pentru CD-ul lui Sunny, sub îndrumarea unui artist plastic. , având, Aastfel, vor avea posibilitatea de a se bucura de poveștile primite, într-un suport personalizat cu propria creație.

Pe un format care stimulează imaginația, cei mici au posibilitatea de a învăța, asculta și crea procesul întreg din spatele celui mai frumos act artistic al copilăriei.

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Educatie fiananciara

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitatata Danielei Zeca Buzura de de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion" , este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2