loader
Foto

Galerie foto

MotorVlog a revenit cu poveşti incitante la TVR 2

Sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 13.30, Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu și Marius Băcilă le-au adus telespectatorilor TVR 2 subiecte și reportaje palpitante, dar şi teste auto.

 

MotorVlog

MotorVlog a revenit în cel de-al doilea sezon cu noi provocări, sporturi extreme şi test drive. În vacanţă, Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu si Marius Băcilă nu au stat o clipă.

În debutul celui de-al doilea sezon au avut un test drive cu Renault Kadjar, road trip la Arena Platos şi sporturi extreme de iarna la Păltiniş.

Iubitori de adrenalină, Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu și Marius Băcilă au coborât pe pârtia de la Păltiniş atât cu Renault Kadjar, cât şi cu bicicleta.

(w882)

În prima ediţie, ați putut afla şi noutăţi de pe Coasta Dalmată, iar realizatorii au făcut un drum până în Croaţia pentru a fi prezenţi la lansarea noului Mercedes Benz Clasa A.

Ediţia din 28 aprilie ne-a dezvăluit şi rezultatele test drive-ului Nissan Qashqai (cel mai vandut crossover in Europa).

***

Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu și Marius Băcilă îşi propun ca şi în noul sezon să le aducă telespectatorilor TVR 2 subiecte interesante şi teste auto în care să dea răspunsuri la câteva dintre dilemele pe care le întâmpină atât cumpărătorii de mașini noi, cât și cei de mașini second hand, diesel vs benzină,  sport vs confort, etc, iar testul auto va ține cont de segmentul de piață, tipologia cumpărătorului, preț, dar va fi influențat și de opinia recenzorului.

 

16:00 Educatia la putere (R)

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

(Reluare)

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Pui pe sticlă , paine naan si creier cu ciuperci

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2