loader
Foto

„Misterele Orientului”, un nou serial poliţist la TVR 2

Din 25 martie, de luni până joi, de la ora 22.55, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi la un serial plin de poveşti antrenante alături de o agenţie de detectivi particulari din Singapore.

 

Vă era dor de acţiune, de personaje enigmatice şi răsturnări spectaculoase de situaţie? De luni până joi, de la ora 22:55, TVR 2 vă propune serialul poliţist „Misterele Orientului” (SERANGOON ROAD, 2013), o coproducţie Singapore-Australia. Povestea ne poartă în Singapore, orașul-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Plin de viaţă, Singapore este una dintre cele mai mari puteri financiare, cunoscut în toată lumea pentru incredibilul set de reguli pe care locuitorii trebuie să le urmeze.

„Seria îmi amintește mult de Singapore, locul în care am crescut și este minunat. Poveștile sunt interesante și variate şi dau dependentă”, au scris pe IMDB cei care au urmărit până acum serialul.

Distribuţia îi reuneşte pe actorii Don Hany, Joan Chen, Alaric Tay, iar regia îi aparţine lui Paul D. Barron. În 2014, coloana sonoră a serialul „Misterele Orientului”, compusă de Cezary Skubiszewski şi Jan Skubiszewski, a obţinut „Best Music for a Television Series or Serial”, la Screen Music Awards, Australia.

Singapore, 1964. În timp ce britanicii se retrag din fosta lor colonie, pe fundalul tensiunilor politice şi rasiale, naţiunea încearcă să-şi cimenteze independenţa şi să evite revoltele care-i ameninţă siguranţa. În acest context tulbure, expatriatul australian Sam Callahan, fost prizonier de război într-un lagăr japonez, îşi uneşte forţele cu Patricia Cheng, proprietara unei agenţii de detectivi particulari. Cazurile pe care le investighează echipa lor, de la fraude minore, până la evenimente cu consecinţe la nivel internaţional, necesită curaj, inteligenţă şi o cunoaştere profundă a lumii pitoreşti care forfoteşte în jurul principalei artere a insulei: Serangoon Road.

În primul episod, agenția de detectivi Cheng este angajată de CIA pentru a investiga uciderea unui marinar american. Pe măsură ce Sam Callahan încearcă să salveze viața unui om nevinovat, el îşi reaminteşte uciderea în închisoare a unui prieten din copilărie, care a fost acuzat pe nedrept că a furat mâncare.

0:30 Destine ca-n filme (R)

Prezintă Iuliana Marciuc

Producător Iuliana Marciuc

Realizator Silvia Ionescu

Redactor Dana Ilie

din 23 aprilie //

(Reluare)

1:30 Memorialul durerii O istorie care nu se învată la scoală (R)

Caractere

Într-o lume deformată, mutilată moral de un regim politic criminal, au existat oameni care au reușit să-și păstreze demnitatea, refuzând orice formă de compromis. De cele mai multe ori această verticalitate morală a fost pedepsită cu ani grei de închisoare. Această serie reunește figuri emblematice ale rezistenței anticomuniste românești,

Redactor: Doina Teodoru

Producător: Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2