loader
Foto

Mircea Dinescu stă de vorbă cu Camelia Şucu, în direct, la TVR 2 şi TVR HD

În emisiunea De la Dinescu... citire, din 2 aprilie, de la ora 20.10.

 

MIRCEA DINESCU
De la Dinescu... citire!

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Camelia Şucu
deschide seria doamnelor invitate de Mircea Dinescu în emisiunea sa, De la Dinescu... citire, transmisă în direct, în fiecare miercuri, de la ora 20.10, la TVR 2 şi TVR HD.

Aşa cum deja ne-a obişnuit, gazda emisiunii invită săptămânal, în studioul TVR, oameni de afaceri de succes, din Top 300, care pot influenţa destinul ţării şi al fiecăruia dintre noi, uneori, mai mult decât politicienii. În ediţiile anterioare, Dinescu a stat de vorbă cu Ioan Niculae, Silviu Prigoană, Dragoş Anastasiu iar acum are plăcerea de a avea ca invitată o primă reprezentantă a sexului frumos, dar nu slab. Camelia Şucu a demonstrat, de-a lungul anilor, că are mult mai multă implicare, tenacitate, fler şi pricepere în afaceri decât mulţi alţi bărbaţi bogaţi România.

Acesta este unul dintre aspectele pe care Mircea Dinescu doreşte să le descifreze pentru telespectatori în dialogul cu invitata sa. În plus, Mircea Dinescu o va provoca pe Camelia Şucu să vorbească pe larg despre modul în care ea se raportează la bani, familie, carieră dar şi la alte lucruri importante din viaţa sa.

***

Emisiunea „De la Dinescu... citire"  poate fi urmărită şi online pe TVR+, inclusiv pe tabletă sau mobil, aplicaţiile putând fi descărcate de aici: pentru IOS şi pentru Android.

 

 

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Educatie financiara

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)

5:35 Teleşcoala (R)

* Limbi străine

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2